Zavod Varna pot in družba TSmedia s projektom Podari življenje. Vozi varno. na digitalnih zaslonih za prometno varnost | UPORABNA STRAN

Zavod Varna pot in družba TSmedia s projektom Podari življenje. Vozi varno. na digitalnih zaslonih za prometno varnost

Zavod Varna pot in družba TSmedia sta konec novembra pričela s preventivno akcijo Podari življenje. Vozi varno., ki udeležence v prometu spodbuja k odgovornejšemu vedenju in spoštovanju cestno-prometnih predpisov.

zavod-varna-pot-oglasi

Akcija Podari življenje. Vozi varno. udeležence v prometu prek sporočil na digitalnih zaslonih na najbolj prometnih lokacijah v Ljubljani opominja, da so ravno oni tisti, ki lahko bistveno prispevajo k večji varnosti v prometu.

zavod-varna-pot-oglasi-1

Otežene vozne razmere zaradi poledice, padavin, slabše vidljivost, pa tudi neprilagojena hitrost in alkohol so ob koncu leta med ključnimi vzroki prometnih nesreč, zato je izrednega pomena, da skušamo njihovo število zmanjšati so povedali v Zavodu Varna pot. Preventivna akcija Podari življenje. Vozi varno. bo do konca leta 2014 pozivala voznike, naj prilagodijo hitrost razmeram na cesti, za volan vedno sedejo trezni in z odgovornim vedenjem na cesti poskrbijo za večjo varnost v prometu. V nadaljevanju pa bo udeležence v prometu pozivala tudi k spoštovanju drugih določil cestno-prometnih predpisov in k doslednemu upoštevanju ukrepov za večjo prometno varnost.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: