MasterChef Slovenija na POP TV naj bi po ukinitvi šova Gasilci: Enota 14 postal resničnost | UPORABNA STRAN

MasterChef Slovenija na POP TV naj bi po ukinitvi šova Gasilci: Enota 14 postal resničnost

MasterChef Slovenija naj bi po ukinitvi šova Gasilci: Enota 14 na POP TV postal resničnost, je moč sklepati iz članka na Žurnal24.si.

MasterChef_Logo

Pro Plus je sicer že imel tri sezone šova Gostilna išče šefa, ki je bil nekakšen miks štirih najbolj znanih kuharskih šovov MasterChef, Kitchen Nightmares, Hell’s Kitchen in Top Chef. Predvajali pa so tudi eno sezono šova Skriti šef. Oba kuharska šova sta bila nelicenčna. Večina pa si je želela v Sloveniji vsaj enega od prej omenjenih štirih in MasterChef ima glede na izkušnje s tujino največ možnosti, da ga res dobimo. Na Hrvaškem so npr. imeli dve sezoni šova MasterChef Hrvatska na televizijskem programu Nova TV, ki sodi pod istega lastnika kot Pro Plus in to je CME Group.

Na Pro Plusu informacije o prihodu kuharskega šova MasterChef Slovenija trenutno še ne morejo potrditi, a upajo, da bodo kakršnekoli informacije o šovu, ki bo zamenjal šov Gasilci: Enota 14, kmalu imeli na voljo.

Če bo Pro Plus na POP TV res pripeljal MasterChef Slovenija je to precej dobra poteza, saj je ta glede na izkušnje iz tujine precej visoko rangiran resničnostni šov. Franšiza MasterChef je bila ustvarjena leta 1990 v Veliki Britaniji s strani Franca Roddama. Do sedaj so ga imeli v vsaj 48 državah. Poznamo pa tudi različico Junior: MasterChef in MasterChef: The Professionals.

Na potrditev ali bomo MasterChef Slovenija res dobi, pa bo potrebno še nekoliko počakati.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Slovenija o katerem je bilo pred dnevi že nekaj govora (MasterChef Slovenija na POP TV naj bi po ukinitvi šova Gasilci: Enota 14 postal resničnost), je sedaj potrjen. POP TV je odkupil pravice in bo prvo sezono šova predvajal spomladi […]

Komentiraj

Anti-Spam: