2GB mobilnega interneta za 1€ mesečno pri Telekomu Slovenije za do 2 leti, a ne pri vseh paketih | UPORABNA STRAN

2GB mobilnega interneta za 1€ mesečno pri Telekomu Slovenije za do 2 leti, a ne pri vseh paketih

Telekom Slovenije je naročnikom paketov Neomejeni A, Neomejeni B, Neomejeni C, Deezer neomejeni, EU neomejeni, Poslovni Neomejeni C, Paket 2015, Poslovni Enostavni 2000 omogočil, da si za 1€ mesečno zakupijo 2GB dodatnega prenosa podatkov meseno.

telekom-slovenije-2gb-za-1e

 

 

Uporabniki omenjenih paketov lahko do 28.2.2015 s poslanim SMSom s ključno besedo AKCIJA 2GB na 1918, vključijo opcijo Mobilni Internet 2GB akcija. Po tem datumu vključitev opcije ne bo mogoč. Izklop opcije je možen s poslanim SMS-om na 1918 s ključno besedo AKCIJA 2GB NE. Samodejno pa se bo opcija izključila 28. 2. 2017

Neporabljene količine prenosa podatkov se ne prenašajo v naslednji mesec. V primeru vključene opcije, se najprej črpajo količine prenosa podatkov iz opcije, šele nato zakupljene količine prenosa podatkov naročniškega paketa.

Uporabniki Telekomovih paketov, ki niso Neomejeni A, Neomejeni B, Neomejeni C, Deezer neomejeni, EU neomejeni, Poslovni Neomejeni C, Paket 2015, Poslovni Enostavni 2000 so najverjetneje zaradi omejitve ponudbe na 8 paketov najverjetneje nekoliko nejevoljni, a tole akcijo je Telekom Slovenije bolj kot ne predstavil za ublažitev jeze uporabnikov Deezerja, ki od 22.3.2015 ne bodo imeli več brezplačnega mobilnega prenosa (Telekom Slovenije z 22.3.2015 ukinja brezplačne mobilne podatke za storitev Deezer in tudi HBO Go, ki ni bil zahteva AKOS-a).

Več o ponudbi.

Sorodni članki

1 komentar

  1. Telekom je to predstavil za ublažitev jeze uporabnikov Deezerja ja. Kar pa meni bolj malo pomaga, ki imam pravtako Deezer v paketu Itak 3000 Deezer za zmeri pa ga ni v tej ponudbi. Zame so povsem običajni cigani…

Komentiraj

Anti-Spam: