Hitman: Agent 47 nagradna igra –karte za ogled filma v Cineplexxu ali Kinu Bežigrad / do 2.9.2015 | UPORABNA STRAN

Hitman: Agent 47 nagradna igra –karte za ogled filma v Cineplexxu ali Kinu Bežigrad / do 2.9.2015

Film Hitman: Agent 47 si bo v Sloveniji možno ogledati od 3.9.2015. Sam akcijski film pa sloni na znanemu liku računalniške igrice, kjer je Hitman nastal kot genetsko ustvarjen agent, ki je popolni stroj za ubijanje.

Hitman

Uporabna stran v sodelovanju z Blitz film pripravlja nagradno igro v kateri si lahko priborite kino vstopnici za ogled filma.

Nagradni sklad obsega:
2 x 2 vstopnici za ogled filma Hitman: Agent 47 v kateremkoli Cineplexxu ali Kinu Bežigrad na katerikoli dan

Kako sodelovati v nagradni igri?
Preprosto, v okno za nagradno igro je potrebno vpisati ime in elektronski naslov. S tem dobite en »kupon« za sodelovanje v nagradni igri. V Bonus delu pa lahko dobite še dodatne štiri in to tako, da na Twitterju in Facebooku Followate/Lajkate Uporabno stran in Blitz. Torej skupaj ima en maksimalno 4 »kupone« za sodelovanje v žrebu. V nagradni igri je možno sodelovati zgolj 1x. Morebitni ponovni vnosi bodo izbrisani.
Nagradna igra traja od 26.8.2015 do 2.9.2015 do 24.00. Žreb bo izveden 3.9.2015 in nagrajenci bodo v najkrajšem roku po elektronski pošti obveščeni, da naj sporočijo svoje ime in priimek ter naslov. Rok za sporočilo imena in priimka ter naslova, če je ta potreben, je do 4.9.2015 do 24.00. V primeru, da se nagrajenci v roku ne bodo oglasili bo izveden ponovni žreb.

Posredovani podatki se ne hranijo. Organizator si pridržuje pravico do enostranskega spreminjanja splošnih pogojev nagradne igre. Vsaka sprememba bo objavljena na strani nagradne igre. Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije. Sodelovanje v nagradni igri pomeni, da izrecno in nedvoumno sprejemate pravila nagradne igre. Organizator ima pravico, da lahko kadarkoli prekine nagradno igro pred njenim zaključkom v primeru dogodkov, na katere nima vpliva (višja sila), v primeru materialne zlorabe ali kršitve pravil. Vsi udeleženci bodo o tem obveščeni na spletni strani nagradne igre. V tem primeru udeleženci nimajo pravice do odškodnine ali nadomestila. Organizator ni odgovoren za nezmožnost uporabe nagrad, če na to nima vpliva. Organizator se ni zavezan odzvati na pritožbe udeležencev, ki niso osvojili nagrade in na težave, ki so nastale po podelitvi nagrad. Organizator ni odgovoren za tehnične težave, povezane z registracijo udeležencev v nagradni igri, vključno s tehničnimi težavami, ki se nanašajo na vzdrževanje strani, v primeru da za te težave ni kriv organizator. Organizator ni odgovoren za posledice napačno navedenih podatkov za sodelovanje v nagradni igri ali za napačno uporabo nagrade. Organizator ni odgovoren za kakovost nagrad. V premeru nepredvidenih težav si organizator pridružuje pravico, da nagrad ne podeli.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: