Xiaomi Mi Band 1S (Mi Band Pulse) pametna zapestnica ima sedaj tudi merilec srčnega utripa, cena pa manj kot 16$ | UPORABNA STRAN

Xiaomi Mi Band 1S (Mi Band Pulse) pametna zapestnica ima sedaj tudi merilec srčnega utripa, cena pa manj kot 16$

Xiaomi Mi Band 1S, ki nosi tudi ime Mi Band Pulse je druga generacija Xiaomijeve zapestnice, ki pravzaprav prinaša zgolj eno zares večjo spremembo in to je merilec srčnega utripa. S tem je Xiaomi posegel na trg kjer so do sedaj bile na voljo zgolj precej drage naprave.

Xiaomi Mi Band 1S

 

 

Mi Band 1S je nekoliko večji od predhodne različice, saj meri 37 x 13.6 x 9.9mm, težji pa je za pol grama in tako tehta 5.5g. Ohranja IP67 zaščito predhodnika pred prahom in vodo. Prav tako je v Mi Band 1S enako močna tudi baterija, ta je 45mAh. Pri prvi različici je Xiaomi obljubljal 30 dni avtonomije, dodan merilec srčnega utripa pa bo to korenito oklestil, če se ga bo dosti uporabljalo.

Xiaomi Mi Band 1S-1

Xiaomi Mi Band 1S je na Kitajskem na voljo od 11.11.2015 za 99 CNY, kar je malo manj kot 16$ oz. 15.5€. Star in nov model bodo prodajali istočasno, zato pa je prvemu Mi Bandu cena padla na 69 CNY (11$). Kdaj bo Xiaomi Mi Band 1S na voljo drugje po svetu in kakšna bo cena, pa še ni znano.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: