Express Airways že prodaja karte za Maribor – Düsseldorf in Maribor – Split, cena povratne karte je 99€ in 119€ | UPORABNA STRAN

Express Airways že prodaja karte za Maribor – Düsseldorf in Maribor – Split, cena povratne karte je 99€ in 119€

Express Airways je začel prodajati letalske karte za dve redni letalski povezavi iz letališča Maribor in sicer Maribor – Düsseldorf in Maribor – Split. S tem Maribor po lanskem poletju, ko je Adria Airways vzpostavila in po koncu poletne sezone tudi ukinila letalsko povezavo med Mariborom in Londonom, zopet vzpostavlja redna letalska povezava s tega letališča.

express-airways-logo

Iz Maribora (MBX) bo v Düsseldorf (DUS) možno leteti ob četrtkih ob 9.15, povratni let pa bo ob 11.45 ter v nedeljo ob 12.45, s povratnim letom od 15.15. Cena povratne karte za eno osebo je 99€, a to je promocijska cena in bo kasneje zagotovo zrastla.

Iz Maribora (MBX) v Split (STU) pa bo Express Airways letel ob nedeljah ob 17.30, iz Splita v Maribor pa ob 11.00. Cena povratne karte za eno osebo je 119€ in tudi to je promocijska cena. Kot so zapisali pri Večeru je bila pogodba za to letalsko povezavo podpisana včeraj zvečer, zanjo pa so se odločili, ker naj bi se zaradi varnostne problematike letos veliko turistov preusmerilo na Jadran.

Pogovori za dodatne linije še vedno potekajo. Tako naj bi z Express Airways še vedno potekal dogovor glede vzpostavitvijo povezave med Mariborom in letališčem Girona v Španiji. A tukaj najverjetneje ne bo šlo za redno, ampak čartersko povezavo. Maribor pa je v dogovarjanju o vzpostavitvi redne letalske povezave z eno od prestolnic na Balkanu. Kako se bodo dogovori razpletli bomo še videli. Zagotovo pa je vzpostavitev linije Maribor – Düsseldorf in Maribor – Split spodbudna novica, s katero bodo lažje prepričali tudi druge letalske prevoznike, da bi vozili v Maribor.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: