Najbolj gledan film na VOYO v letu 2015 je bil film Šiška Deluxe, za leto 2016 pa obljubljajo še več originalnih VOYO vsebin | UPORABNA STRAN

Najbolj gledan film na VOYO v letu 2015 je bil film Šiška Deluxe, za leto 2016 pa obljubljajo še več originalnih VOYO vsebin

Najbolj gledan film na SVoD storitvi VOYO v letu 2015 je bil Šiška Deluxe, na drugem mestu pa je prav tako slovenski film Vloga za Emo. Tretje mesto pa je zasedel film Pa ne še en film za mulce (Not Another Teen Movie).

siska-deluxe

 

 

15 najbolj gledanih filmov leta 2015 na VOYO
1. Šiška Deluxe
2. Vloga za Emo
3. Pa ne še en film za mulce (Not Another Teen Movie)
4. Božična koča (Christmas Lodge)
5. Bi ali ne bi? (I Do But I Don’t)
6. Prijatelja samo za seks (Friends With Benefits)
7. To sladko bitje (The Sweetest Thing)
8. Občudovani (Grandmothers)
9. Državna varnost (National Security)
10. Smrkci (Smurfs)
11. Blondinki z gimnazije (Legally Blondes)
12. Kaj pa zdaj? (Picture This)
13. Študentska norišnica (National Lampoon Presents: Dorm Daze)
14. Nora dekliščina (Bachelorette)
15. Šuplje priče – (Zdej te je, a zdej te ni)

Kaj pa serije in športne vsebine?

Najbolj gledana serija na VOYO v letu 2015 je Usodno vino, dobro pa je bila sprejeta tudi prva VOYO original serija V dvoje, ki si jo je že v prvem tednu ogledalo 20.000 gledalcev.
Med športnimi vsebinami pa je največ gledalcev pritegnila tekma Lige prvakov med Realom in Atléticom, le nekaj manj gledalcev pa si je ogledalo boksarski dvoboj med Vladimirjem Kličkom in Tysonom Furyjem. Že 27.2.2016 pa bo na sporedu nov boj.

Blaž Bezek, vodja storitve VOYO je povedal, da so v letu 2015 beležili dobre rezultate, ki jih bodo v letošnjem letu poskušali še izboljšati. V letu 2016 si bodo poskušali spodbuditi slovensko produkcijo in naročnikom storitve VOYO ponuditi še več dobrih ekskluzivnih, originalnih VOYO vsebin.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: