Ljudstvo proti O. J. Simpsonu (The People v. O.J. Simpson) ob sredah ob 22.00 na FOX TV Slovenija | UPORABNA STRAN

Ljudstvo proti O. J. Simpsonu (The People v. O.J. Simpson) ob sredah ob 22.00 na FOX TV Slovenija

Ljudstvo proti O. J. Simpsonu: Ameriška zločinska zgodba (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) je nova serija, ki si jo ob sredah ob 22.00 lahko ogledamo tudi v Sloveniji na FOX TV Slovenija. Gre za čisto svežo serijo, ki se je v ZDA na FX začela predvajati 2.2.2016.

O-J-Simpson

Serija temelji na knjigi Jeffreyja Toobina, The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson. Daje nam vpogled v sojenje O. J. Simpsonu s perspektive odvetnikov. Poglobi se v kaotične dogodke v ozadju sojenja in strategije obeh strani na sodišču. Predstavi, kako je splet pretirane samozavesti tožilcev, pretkanosti branilcev in izkušenj policije s skupnostjo temnopoltih prebivalcev dal poroti, kar je potrebovala: utemeljeni sum.

O-J-Simpson-1

V vlogi O. J. Simpsona lahko vidimo Cuba Goodinga Jr., John Travolta je v vlogi branilca Roberta Shapira, David Schwimmer je v vlogi branilca Roberta Kardashiana, Sarah Paulson je v vlogi tožilke Marcie Clark, Courtneyja B. Vance v vlogi branilca Johnnieja Cochrana in Bruce Greenwoo v vlogi losangeleškega javnega tožilca Gila Garcettija.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: