Second Chance (Druga priložnost) ob sredah ob 22.00 na Fox Crime | UPORABNA STRAN

Second Chance (Druga priložnost) ob sredah ob 22.00 na Fox Crime

Second Chance (Druga priložnost) je nova serija, ki si jo lahko ob sredah ob 22.00 ogledate na Fox Crime. Second Chance je še čisto sveža serija, saj jo je Fox v ZDA začel predvajati 25.12.2015. 1. sezona bo obsegala 11 epizod, v Ameriki pa so sedaj pri 9.

Second Chance

75-letni Jimmy Pritchard (Philip Baker Hall, Sodobna družina, Magnolija) je le še senca nekdanjega sebe. Pritchard, pijanec, ženskar in oče, ki vedno postavi delo pred družino, je prisiljen odstopiti s položaja losangeleškega okrožnega šerifa zaradi korupcije pred več kot desetimi leti. Zdaj, petnajst neusmiljenih let pozneje, ga ubijejo, ko naleti na roparja v domu agenta FBI Duvala Pritcharda (Tim DeKay, Beli ovratnik), enega od svojih dveh otrok. Toda smrt je za Jimmyja presenetljivo kratka, saj ga v življenje obudita milijarderja in tehnična genija, dvojčka Mary Goodwin (Dilshad Vadsaria, Maščevanje) in Otto (Adhir Kalyan, Šola za pare).

Second Chance-group

Jimmy Pritchard oživi kot mlajša izboljšana različica sebe s telesnimi sposobnosti, o kakršnih ni niti sanjal. Oživljeni Pritchard (Rob Kazinsky, Prava kri) dobi drugo priložnost za življenje.

V seriji igrajo: Rob Kazinsky kot Jimmy Pritchard, Tim Dekay kot Duval Pritchard, Dilshad Vadsaria kot Mary Goodwin, Adhir Kalyan kot Otto Goodwin, Ciara Bravo kot Gracie Pritchard in Vanessa Lengies kot Alexa.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: