Serija 11.22.63 ob ponedeljkih ob 22.00 na FOX Slovenija – Kaj bi bilo, če bi poskusili preprečiti umor predsednika Kennedyja? | UPORABNA STRAN

Serija 11.22.63 ob ponedeljkih ob 22.00 na FOX Slovenija – Kaj bi bilo, če bi poskusili preprečiti umor predsednika Kennedyja?

Serija 11.22.63, ki temelji na knjižni uspešnici Stephena Kinga, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji in sicer na FOX Slovenija. Izvirni kanal serije 11.22.63 je SVoD program Hulu, ki tako kot Netflix in Amazon generira svoje Original vsebine. Serijo si v Sloveniji lahko ogledate vsak ponedeljek ob 22.00.

11-22-63

Prva sezona serije, ki je nastala v produkcijski hiši J.J. Abramsa Bad Robot Production obsega 8 epizod (prva je dvojna), scenarij zanjo pa je spisal Stephen King.

Nominiranec za oskarja James Franco igra Jaka Eppinga, srednješolskega učitelja, ki se še išče v življenju in bi rad naredil kaj pomembnega, kar bi pustilo pečat. Njegov bolni prijatelj Al Templeton (Chris Cooper), ga spodbudi, da odpotuje v preteklost in poskusi preprečiti atentat na predsednika Johna F. Kennedyja.

11-22-63-1

Zgodba serije 11.22.63 gledalce popelje v svet Teksasa v 1960-ih, kjer Jake raziskuje številne skrivnosti o domnevnem morilcu Leeju Harveyju Oswaldu (Daniel Webber). Toda Jaka na nalogi ne ogroža le Oswald, temveč tudi Sadie Dunhill (Sarah Gadon), lepa knjižničarka, v katero se zaljubi. Srednješolski učitelj se znajde na poti z mnogimi pastmi, kjer pa ga poleg vseh stvari ogroža tudi sama preteklost, ki zavrača spremembe.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: