Warcraft začetek – nagradna igra za vstopnice za ogled filma v Cineplexxu, Kinu Bežigrad ali Koloseju / do 31.5.2016 | UPORABNA STRAN

Warcraft začetek – nagradna igra za vstopnice za ogled filma v Cineplexxu, Kinu Bežigrad ali Koloseju / do 31.5.2016

Warcraft začetek (Warcraft: The Beginning) je epski fantazijski film, ki sloni na seriji video iger Warcraft ter novel postavljenih v domišljijski svet Azeroth. V slovenske kinematografe je prišel včeraj, 26.5.2016.

WARCRAFT - 26.5.2016

Epska pustolovščina bo gledalce popeljala v čas prvega Warcrafta, ko pride do prvega stika oziroma trka med ljudmi in orki. Miroljubno kraljestvo Azeroth se namreč znajde na robu vojne, ko ga pretrese vdor strašljivih orkovskih bojevnikov, ki bežijo iz svojega umirajočega doma, da bi kolonizirali novo področje. Več o filmu pa tukaj.

Uporabna stran v sodelovanju z distributerjem filma Karantanija Cinemas pripravlja nagradno igro v kateri lahko zadanete eno od nagrad.

Nagradni sklad obsega:
*2 x po 2 karti za ogled filma Warcraft začetek (Warcraft: The Beginning) v Cineplexxu, Kinu Bežigrad ali Koloseju

Kako sodelovati v nagradni igri?
Preprosto, v okno za nagradno igro je potrebno vpisati ime in elektronski naslov. S tem dobite en »kupon« za sodelovanje v nagradni igri. V Bonus delu pa lahko dobite še dodatne štiri in to tako, da na Twitterju in Facebooku Followate/Lajkate Uporabno stran in Karantanija cinemas. Torej skupaj ima en maksimalno 5 »kuponov« za sodelovanje v žrebu. V nagradni igri je možno sodelovati zgolj 1x. Morebitni ponovni vnosi bodo izbrisani.
Nagradna igra traja od 27.5.2016 do 31.5.2016 do 24.00. Žreb bo izveden 1.6.2016 in nagrajenci bodo v najkrajšem roku po elektronski pošti obveščeni, da naj sporočijo svoje ime in priimek ter naslov. Rok za sporočilo imena in priimka ter naslova, če je ta potreben, je do 3.6.2016 do 24.00. V primeru, da se nagrajenci v roku ne bodo oglasili bo izveden ponovni žreb.

Posredovani podatki se ne hranijo. Organizator si pridržuje pravico do enostranskega spreminjanja splošnih pogojev nagradne igre. Vsaka sprememba bo objavljena na strani nagradne igre. Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije. Sodelovanje v nagradni igri pomeni, da izrecno in nedvoumno sprejemate pravila nagradne igre. Organizator ima pravico, da lahko kadarkoli prekine nagradno igro pred njenim zaključkom v primeru dogodkov, na katere nima vpliva (višja sila), v primeru materialne zlorabe ali kršitve pravil. Vsi udeleženci bodo o tem obveščeni na spletni strani nagradne igre. V tem primeru udeleženci nimajo pravice do odškodnine ali nadomestila. Organizator ni odgovoren za nezmožnost uporabe nagrad, če na to nima vpliva. Organizator se ni zavezan odzvati na pritožbe udeležencev, ki niso osvojili nagrade in na težave, ki so nastale po podelitvi nagrad. Organizator ni odgovoren za tehnične težave, povezane z registracijo udeležencev v nagradni igri, vključno s tehničnimi težavami, ki se nanašajo na vzdrževanje strani, v primeru da za te težave ni kriv organizator. Organizator ni odgovoren za posledice napačno navedenih podatkov za sodelovanje v nagradni igri ali za napačno uporabo nagrade. Organizator ni odgovoren za kakovost nagrad. V premeru nepredvidenih težav si organizator pridružuje pravico, da nagrad ne podeli.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: