Vampirski sev (The Strain), 2. sezona – premiera 6.6.2016 ob 22.00 na FOX TV Slovenija | UPORABNA STRAN

Vampirski sev (The Strain), 2. sezona – premiera 6.6.2016 ob 22.00 na FOX TV Slovenija

2. sezona serije Vampirski sev (The Strain) na FOX TV Slovenija prihaja 6.6.2016 ob 22.00. Serija The Strain je izvirno predvajana na programu FX v ZDA in 2. sezona, ki obsega 13 epizod se je zaključila 4.10.2015. Potrjena pa je tudi 3. sezona, ki se bo na FX začela 28.8.2016.

THE STRAIN

2. sezona serije Vampirski sev (The Strain) si bomo na FOX TV Slovenija kot rečeno lahko premierno ogledali 6.6.2016 ob 22.00, nato pa bo na sporedu ob ponedeljkih ob 22.00.

Dr. Ephraim »Eph« Goodweather in njegovi nepričakovani zavezniki so poskusili premagati utelešenje zla (Gospodarja) in pogoreli. Zdaj se Eph in Dr. Nora Matinez posvečata razvoju biološkega orožja, da bi iztrebila stvore, medtem ko Abraham Setrakian išče starodavno knjigo, ki naj bi vsebovala celotno zgodovino Strigoiev… in morda tudi znanje o tem, kako jih ubiti. Gospodar načrtuje maščevanje in v svet pošlje vrsto še grozljivejših in bolj krvoželjnih bitij. Ugotoviti morajo, kako ga bodo premagali, preden se bo okužba preveč razširila in naredila nepopravljivo škodo… in preden se sami spremenijo v pošasti.

Igrajo:
Corey Stoll kot dr. Ephraim “Eph” Goodweather
David Bradley kot Abraham Setrakian
Mia Maestro kot dr. Nora Martinez
Natalie Brown kot Kelly Goodweather
Jonathan Hyde kot Eldritch Palmer
Kevin Durand kot Vasiliy Fet
Ruta Gedmintas kot Dutch Velders
Miguel Gomez kot Augustin “Gus” Elizalde
Richard Sammel kot Thomas Eichorst
Jack Kesy kot Gabriel Bolivar
Max Charles kot Zack Goodweather
Rupert Penry-Jones kot Quinlan

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: