2Cellos 7.4.2017 prvič prihajata v Areno Stožice v Ljubljani – edini koncert v Sloveniji v letu 2017 | UPORABNA STRAN

2Cellos 7.4.2017 prvič prihajata v Areno Stožice v Ljubljani – edini koncert v Sloveniji v letu 2017

Slovensko-hrvaški duet – 2Cellos, ki ga sestavljata Luka Šulić in Stjepan Hauser bosta 7.4.2017 nastopila v Areni Stožice v Ljubljani. To bo v letu 2017 edini koncert v Sloveniji in poleg koncerta v Beogradu edini v naši regiji.

2cellos-ljubljana-stozice-2017

 

 

Luka in Stjepan sta slavo dosegla pred petimi leti, ko sta na spletni strani YouTube, pod imenom 2Cellos, objavila priredbo skladbe Smooth Criminal Michaela Jacksona. Posnetek jima je odprl pot do podpisa pogodbe z založbo Sony Records Masterworks.

Luka Šulić se je rodil leta 1987 v Mariboru, odraščal pa je v med Mariborom in Dubrovnikom, od koder prihaja njegov oče. Je diplomant londonske Kraljeve glasbene akademije. Lukov oče živi v Mariboru in igra v simfoničnem orkestru mariborske opere, medtem ko njegova mama, ki prihaja iz Izole, uči na glasbeni šoli v Mariboru. Stjepan Hauser se je rodil leta 1986 v Puli in je diplomiral na Kraljevem glasbenem kolidžu v britanskem Manchestru.

2cellos-ljubljana-stozice-2017-karta

Koncert v Areni Stožice bo nekaj posebnega
Luka in Stjepan trenutno snemata četrti studijski album s slovitim simfoničnim koncertom iz Londona. Album pa bo svojo predstavitev doživel prav na koncertu v Areni Stožice.

Vstopnice za koncert, ki bo 7.4.2017 so že na voljo. Kupiti jih je možno na prodajnih mestih Eventima in njihovi spletni strani. Cena vstopnice za Rdeči ring je 24€, za Zeleni ring pa od 29€ do 39€. Spominska vstopnica stane nekoliko več.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: