Oddaja Odmevi na TV SLO 1 bo 6.1.2017 praznovala 20 let / Čestitke! | UPORABNA STRAN

Oddaja Odmevi na TV SLO 1 bo 6.1.2017 praznovala 20 let / Čestitke!

Odmevi so poznovečerna informativna oddaja na TV SLO 1, ki od ponedeljka do petka točno ob 22.00 gledalcem in gledalkam ponujajo sveže večerne novice. 6.1.2017 pa bo oddaja Odmevi praznovala svoj 20. rojstni dan.

odmevi-2016-rtv-slovenija

Odmevi so se rodili, ker v Dnevniku ni bilo dovolj časa
Prve Odmeve je 6. januarja 1997 vodil Mile Vreg, novice pa je brala Polona Šoln. Odmevi so se začeli z novico dneva o 3. mestu Primoža Peterke na novoletni turneji in s poročanjem Boštjana Anžina iz Moravč o pripravah na sprejem zmagovalca, nadaljevali pa s prispevkom o škodi, ki sta jo povzročila sneg in žled, ter pogovorom Mileta Vrega z direktorjem Elesa Ivom Baničem. Že v drugih Odmevih je bilo na vrsti prvo soočenje. Danes pa Odmeve vodijo Slavko Bobovnik, dr. Rosvita Pesek, Tanja Gobec in Igor E. Bergant.

odmevi-mile-vreg-odmevi-1997

V 20-ih letih 4.734 oddaj in 13 viktorjev
Na dan, ko Odmevi praznujejo svoj rojstni dan bo predvajana že 4734. oddaja. Odmevi, ki so ena izmed devetih in hkrati zadnja dnevnoinformativna oddaja Televizije Slovenija so v vsem tem času prejeli kar 13 viktorjev, prvega že za svoj 1. rojstni dan.

V vsem tem času so se Odmevi tudi modernizirali in poleg spletne strani rtvslo.si/odmevi so prisotni tudi na socialnih omrežjih Facebook in Twitter (@TVOdmevi).

Čestitke in dobro delajte še naprej!

Foto: (1) Katja Goljat in Matjaž Rušt, (2) Stane Sršen, RTV Slovenija

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: