N26 (Mobilna banka) sedaj ponuja tudi kredit / posojilo do 25.000€ z odplačilom v do 60-ih mesecih | UPORABNA STRAN

N26 (Mobilna banka) sedaj ponuja tudi kredit / posojilo do 25.000€ z odplačilom v do 60-ih mesecih

N26 je mobilna banka, ki je s svojim delovanjem pričela v letu 2016 in svoj osnovni produkt zgradila okoli mobilne MasterCard rešitve. Zato je hitro postala zanimiva v vseh 17-ih državah kjer je na voljo, tudi v Sloveniji. S februarjem 2017 pa so v svoj portfelj dodali tudi kratkoročne kredite / posojila.

Od 1.000€ do 25.000€ z obrestno mero od 2.99% do 7.80%
N26 kredit je žal na voljo zgolj uporabnikom iz Nemčije, najeti pa je možno za obdobje od šestih mesecev do petih let (60 mesecev). Najnižji znesek, ki ga je možno vzeti kot kredit je 1.000€, najvišji pa 25.000€. Obrestna mera N26 kredita je odvisna od večih dejavnikov: kreditne sposobnosti, količine denarja in časa odplačila, a v procentih to pomeni med 2.99% do 7.80%.

Kot glavna prednost, ki jo banka N26 izpostavlja je enostavnost najemanja kredita pri njih. Le nekaj klikov, potrditev s pomočjo video klica ter takojšnji priliv denarja na račun.

Banka N26 ima evropsko licenco in deluje v Avstriji, Belgiji, Estoniji, Finskem, Franciji, Nemčiji, Grčiji, Irskem, Italiji, Latviji. Litvi, Luxembourgu, Nizozemskem, Portugalskem, Sloveniji, Slovaškem ter v Španiji.

Sorodni članki

2x komentirano

 1. Navedbe ne držijo, banka aka fintech startup (number26 oz. n26) deluje že od leta 2014-15.

  Do nekje novembra 2016 so delali pod okriljem nemške banke Wirecard bank, zaradi bančne licence. Od tedaj naprej imajo svojo bančno licenco in so postali prava samostojna banka. Vendar za stare uporabnike se praktično ni spremenilo nič.

  V članku navedene *novosti* ponujajo že precej časa, če ni že skoraj eno leto – krediti, predvsem za nemški trg. Ni pa to njihova primarna atraktivnost, kot se mogoče bere iz članka. Vse kaj drugega kot to. Še največja neumnost/nesmisel članka je dejstvo, da je za slo. trg to še vedno nedosegljiva funkcionalnost.

  Edina resna novost (čeprav tudi to ni več tako novo) je pred kratkim (nekaj meseci?!) odprtje tudi za slovenski trg. Vse ostalo, vključno z možnostjo invenstiranja, je že dolgo v uporabi.

  vir: iz prve roke, uporabljam že skoraj od samega nastanka startupa.

 2. Torej, kot ste sami zapisali v drugem odstavku je N26 banka od druge polovice prejšnjega leta, tudi sami to v svojih blogih zapišejo. Prej niso imeli samostojne licence in torej niso bili banka in zato v članku namensko ni bilo zajeto obdobje, ko sami niso imeli licence.

  Podatek o nudenju kreditov je N26 na svojem blogu objavil 6.2.2017 (https://n26.com/introducing-n26-credit/) in takrat smatram, da so storitev tudi uradno ponudili na trgu, saj so v naslovu zapisali “INTRODUCING N26 CREDIT”. Če so možnost kreditiranja ponujali že prej N26 ne navaja. Je pa ta storitev trenutno res na voljo zgolj nemškim uporabnikom.

  Cel portfelj storitev N26 je predviden za drug članek in ta res malo manj omenja njihove najbolj uporabljene storitve. Ko bo članek spisan bo v tega dodana povezava na obširnejše besedilo.

Komentiraj

Anti-Spam: