Tudi Telemach bo podražil pakete s televizijo – s 1.4.2017 bodo dvignili ceno za 2.5€, Total TV pa za 2€ mesečno | UPORABNA STRAN

Tudi Telemach bo podražil pakete s televizijo – s 1.4.2017 bodo dvignili ceno za 2.5€, Total TV pa za 2€ mesečno

Tudi Telemach se je pridružil podražitvam televizije, le da so oni s tem počakali nekoliko dlje kot ostali ponudniki kabelske in IPTV televizije. Telemach bo tako 1.4.2017 podražil cene širokopasovnih storitev, ki vključujejo digitalno, satelitsko ali analogno televizijo.

Podražitev za 2.5€ ali 2€
Podražitev pri Telemachu bo generalno znašala 2.5€ z DDV mesečno z izjemo Total TV paktov, ki so jih v letu 2017 močno oglaševali. Tukaj (paketa Total TV 1 in Total TV 2) bo mesečna naročnina višja za 2€. To, da bo na koncu podražil tudi Telemach je bilo več kot jasno, tako da napovedana podražitev ni nepričakovana. Razlog za podražitve pri vseh operaterjih je več ali manj enak, čeprav uradno temu ne pripisujejo glavnega vpliva. Pro Plus je s 16.1.2017 prenehal z DVB-T oddajanjem in posledično sklenil nove redistribucijske pogodbe z IPTV in kabelskimi operaterji. Te pa so višje kot so bile prejšnje.

Pravica do odstopa od pogodbe
ZEKom-1 v 129. členu v primeru enostranske spremembe omogoča odstop od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Seveda pa je potrebno poravnati obveznosti iz naslova nakupa akcijskih izdelkov in terminalske opreme po akcijski ceni. Prav tako je potrebno vrniti druge finančne ugodnosti (npr. popust na naročnino). Pravico do odstopa imajo tisti, ki jih sprememba cene doleti, čas pa imajo do uveljavitve spremembe, t.j. 1.4.2017.

Kakšne bodo nove cene paketov?
Paketi Gold trojka
*Silver – trenutna cena je 33.5€ mesečno; nova 36€
*Gold Trojka – trenutna cena je 46€ mesečno; nova 48.5€
*Gold Trojka Extra – trenutna cena je 52€ mesečno; nova 54.5€
*Gold Trojka Premium – trenutna cena je 66€ mesečno; nova 68.5€

Novi ceniki:
Paketi GOLD TROJKA
Paketi GOLD
Paketi Super babi
4 MIX paketi
Paketi Lastovka
Paketi ADSL
Paketi na območjih OŠO in najeti optiki
Paketi satelitske televizije (Total TV)
Paketi digitalni trojček/dvojček (paketi niso več v prodaji)
Paketi digitalne televizije in digitalni dvojček
Paketi analogne televizije, analogni dvojčki in trojčki
Paketi Elektro Turnšek (paketi niso v prodaji)
Paketi Kabel TV (paketi niso v prodaji)
Paketi Zavoda KTV na Jami (paketi niso v prodaji)
Poslovni paketi

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: