Mali šef (The Boss Baby) na velikonočni vikend predpremieri z Radiem 1 navdušil male in velike šefe

Mali šef (The Boss Baby) je včeraj, 16.4.2017 v Koloseju v sodelovanju z Radiem 1 doživel slavnostno velikonočno predpremiero. Predpremierno predvajanje po Sloveniji pa se je začelo že v soboto in se je nadaljevalo vse do danes. Film namreč na redne sporede slovenskih kinematografov prihaja šele 20.4.2017.

Animirani film Mali šef, ki govori o malem/velikem šefu je sinhroniziran v slovenščino, zato se je na posebni projekciji pridružila tudi sinhronizacijska ekipa (Primož Ekart, Sebastijan Kušar, Matevž Mueller, Uroš Buh, Julija Golob in Luka Rupert). Radio 1 je poskrbel, da mlado občinstvo in tisto mlado po duši med gledanjem filma ni bilo lačno. Na koncu pa so se vsi lahko posladkali s torto.

Film Mali šef (The Boss Baby), ki govori o Timu in njegovem bratcu, ki se je pripeljal v taksiju in s kovčkom v roki, je svetovni premiero doživel 12.3.2017 na Miami Film Festivalu. 98 minut dolg film s proračunom 125 mio $ v Sloveniji distribuira Blitz Film in bo na voljo v 2D sinhronizirani ter 3D sinhronizirani različici.

Napovednik filma Mali šef (The Boss Baby) – sinhroniziran

Foto: Matic Kremžar

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: