Moj HoT aplikacija za Android in iOS uporabnikom HoT mobil Slovenija omogoča polnjenje, pregled nad porabo … | UPORABNA STRAN

Moj HoT aplikacija za Android in iOS uporabnikom HoT mobil Slovenija omogoča polnjenje, pregled nad porabo …

Moj HoT je mobilna aplikacija namenjena uporabnikov operaterja HoT mobil Slovenija. Gre pravzaprav za enako aplikacijo, ki je bila razvita za HoT mobil v Avstriji in je tako že šla skozi porodne krče. V osnovi pa je to aplikacija, ki razbremenjuje klicni center, saj poleg osnovnih funkcij kot je pregled nad porabo omogoča tudi raznorazne nastavitve.

Aplikacija Moj HoT je na voljo za operacijska sistema Android in iOS, uporabnikom pa omogoča polnjenje računa z boni/vrednostnicami (5€, 10€ ali 20€), kreditno/debetno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa in Diners) ter PayPal storitvijo. Nastaviti pa je možno tudi samodejno polnjenje računa. To se lahko zgodi, ko vrednost na računu pade pod določeno vrednost ali pa s poslanim SMS-om.

Uporabnik si lahko v sami aplikaciji izbere paket, preveri porabljene količine, vklopi tarife in opcije, uredi blokade in druge nastavitve. Urejati pa je možno tudi izpiske. Pravzaprav je na voljo skoraj vse kar je možno urediti s klicem v klicni center. Ker pa so ti precej dragi, operaterji pa poskušajo imeti čim nižje stroške je precej logična odločitev, da se vse te nastavitve selijo v roke uporabnika.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. Ok

  2. Super

Komentiraj

Anti-Spam: