Taxi Cammeo – Ljubljana – avgusta 2017 prične z delovanjem; cena prevoza še ni znana

Taxi Cammeo – Ljubljana – bo z delovanjem pričel v avgustu 2017, so sporočili iz družbe. Prihod hrvaške družbe, ki je bila ustanovljena leta 2006, v Ljubljano se napoveduje že nekaj časa, a kot kaže gre sedaj zares. Taxi Cammeo flota v Ljubljani bo obsegala 100 vozil na plin z enotno zunanjo poslikavo.

V Sloveniji bo taksi Cammeo deloval v okviru družbe CFLEET, taksi prevoz in storitve d.o.o.. Napovedujejo zaposlitev več kot 200-ih ljudi, vsi vozniki pa bodo avtomobil prejeli v lastno uporabo in jih bodo lahko porabljali tudi v zasebne namene.

Izstopali naj bi po cenovno dostopnih prevozih na višji ravni
Generalni direktor Skupine Cammeo, Vladimir Minovski je povedal: »Ljubljani želimo ponuditi nekaj povsem novega in sicer storitev prevozov na najvišji ravni, a hkrati nuditi cenovno najdostopnejšo in kvalitetno storitev, zaposlenim pa osebni avtomobil in redni vir nadpovprečnega dohodka.« Kakšna bo cena prevoza iz podjetja žal niso sporočili, to pa je najverjetneje tisto, kar bo pri veliki večini prevagalo ali se bodo odločili za njih. Zato ocene o cenovni ugodnosti ni mogoče podati.

Naročanje prevozov bo možno z mobilno aplikacijo Cammeo, preko katere bo možno spremljati spremljali tudi prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejeli informacije o vozniku ter vozilu. Druga možnost pa je klic v klicni center, od koder bo uporabnik prejel SMS sporočilo s podatki o vozniku in vozilu. Plačevanje taxi storitev bo omogočeno na tri različne načine in sicer z gotovino, plačilnimi karticami in preko aplikacije Cammeo.

Aplikacija Cammeo trenutno že obstaja, saj jo uporabljajo na drugih trgih (v osnovi na Hrvaškem), a v slovenščino še ni prevedena, prav tako pred uporabo zahteva registracijo in ne omogoča predogleda, tako kot npr. tista od HopIn Taxija. Vsaj tisti prvi del bodo najverjetneje do lansiranja v Sloveniji popravili. Glede preostalega pa bomo morali še počakati.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] je, da so opazili, da obstaja boljši in predvsem naprednejši način naročanja taxi storitev. V Ljubljano naj bi že avgusta prišla še ena taxi služba, Cammeo, a kot kaže so se z napovedjo nekoliko prenaglili, saj je že september. Tudi Cammeo bo svojo […]

Komentiraj

Anti-Spam: