Motorola Moto Z2 Force bo tanjši in z manjšo baterijo pravijo govorice, predstavitev bo jutri, 25.7.2017 | UPORABNA STRAN

Motorola Moto Z2 Force bo tanjši in z manjšo baterijo pravijo govorice, predstavitev bo jutri, 25.7.2017

Motorola Moto Z2 Force bo uradno predstavljen jutri, 25.7.2017 v New York Cityju, zadnje govorice pa pravijo, da bo telefon tanjši od predhodnika in posledično imel tudi šibkejšo baterijo.

Evan Blass iz Venture Beat je razkril, da naj bi Motorola Moto Z2 Force imela Qualcomm Snapdragon 835 SoC s 6GB RAM-a (4GB bo imela US različica) in 128GB spomina (64GB v US). Fotoaparat v Moto Z2 bo v primerjavi z lanskim modelom kar precej nadgrajen, saj bo šlo za dvojni 12MP fotoaparat. Sprednja »selfie« kamera pa bo ostala 5MP in imela LED bliskavico.

Tisto, kar je najbolj zaskrbljujoče pa je baterija. Pri lanskoletnem modelu je bila 3.500 mAh, pri Moto Z2 Force pa naj bi bila zgolj 2.730 mAh. Torej, slabša baterija na račun tankosti. Je sicer res, da je Snapdragon 835 energijsko manj požrešen, a vprašanje je kako bo to vplivalo na avtonomijo. Ob dejstvu, da je zaslon največji potrošnik bo, če podatki držijo, avtonomija zagotovo slabša. Pri Motoroli tistim, ki želijo daljšo avtonomijo ponujajo Moto Mods, kar je najverjetneje tudi eden od razlogov, da so si lahko privoščili slabšo baterijo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: