2. sezona serije Timeless z Goranom Višnjićem na NBC vendarle prihaja v letu 2018, po tem ko so jo že odpisali

2. sezona serije Timeless je bila pravzaprav že odpisana, a so pogajanja med NBC in Sony Pictures Television pripeljala do tega, da bomo novih 10 delov videli v letu 2018.

Serija Timeless je bila celo sezono na meji, da jo odpovejo, na koncu so jo res. No, čez nekaj dni so jo ponovno oživili, za to pa so bili najverjetneje krivi precej zvesti fani serije in dejstvo, da so bili pravzaprav 4. serija sezone 2016/17, če sešteješ vse oglede z zamikom. Za NBC je serija Timeless nekoliko dražja, saj je ne producira domači Universal TV, ampak Sony Pictures Television.

Serija se vrti okoli precej nenavadnega tria, ki ga sestavljajo profesorica zgodovine, igra jo Abigail Spencer, znanstvenika, ki ga igra Malcolm Barrett ter vojaka, ki ga igra Matt Lanter. Njihova naloga je preprečiti kriminalnemu časovnemu potniku Garcii Flynnu, igra ga Goran Višnjić, da bi spremenil potek ameriške zgodovine.

Da bi v 2. sezoni serije Timeless pridobili še nekoliko širšo ciljno skupino sta producenta in showrunnerja Shawn Ryan in Eric Kripke predstavila nekoliko bolj družini prijazen scenarij prihajajoče sezone. To pa naj bi bil tudi eden od povodov, da se je NBC odločil za novo sezono, ki pa bo vsaj glede na trenutno znane podatke krajša kot prva, ki je obsegala 16 epizod.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: