AERO pred novim šolskim letom z novim oglasom in sloganom »Ponosni na svoje barve« – video | UPORABNA STRAN

AERO pred novim šolskim letom z novim oglasom in sloganom »Ponosni na svoje barve« – video

AERO, tisto celjsko podjetje katerega tempera barvice smo uporabljali vsi, se po ponovni oživitvi letos prvič podaja šolskemu letu naproti, zato so posneli tudi nov oglas in ga opremili s sloganom Ponosni na svoje barve.

Aero, katerega invalidski del (Aero Ida) je po stečaju kupilo avstrijsko podjetje Brevillier Urban&Sachs, ki je znano po blagovni znamki Jolly si je za prvi oglas izbralo Roberta Kranjca in njegovo hčerko Piko. Nejc Slokan, vodja marketinga za Slovenijo in Balkan je o novi kampanji povedal: »Ena tistih kampanj, ki si jih bom zagotovo zapomnil. Oživili in prenovili smo tradicionalno slovensko znamko. Hvala vsem, ki ste bili zadnje leto del naše nove zgodbe.«

Septembra v Celju začnejo s proizvodnjo temper tudi za Jolly
Invalidsko podjetje Aero Ida, ki trenutno proizvaja tempera barvice za znamko Aero bo že septembra še povečalo obseg dela, saj bodo prevzeli izdelavo tudi za Jolly. Direktorica AERO Ida Mateja Pučko je izrazila izjemno zadovoljstvo nad tem, saj kot je povedala ti ljudje težko dobijo službe. Dodatno delo pa pozitivno vpliva na vzdušje med zaposlenimi.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: