Hotel InterContinental Ljubljana – Vrste sob, ki jih bodo gostom ponujali – od predsedniške suite (155 m2) do Superior sobe (41 m2)

Sobe v hotelu InterContinental Ljubljana bodo najbolje uvrščene sobe v Ljubljani, saj gre za edini hotel s petimi zvezdicami 5*. Otvoritev hotela je predvidena za 24.8.2017, imel bo 10 različnih tipov sob, vseh skupaj pa bo 165.

Twin Deluxe

10 različnih tipov sob
Kot so pojasnili v hotelu InterContinental Ljubljana bodo imeli 10 različnih tipov sob in sicer bodo to: King Superior, Twin Superior, Accessible Room, King Deluxe, Twin Deluxe, King Club, Twin Club, Junior Suite, Executive Suite, Presidential Suite. Velikosti Superior sob bodo 41 m2, Deluxe 52 m2, Club 52 m2, Junior Suita 50 m2, Executive suita bo imela 64 m2 in predsedniška suita pa se bo bohotila na 155 m2.

Koliko pa je sob in kako so razporejene po hotelu?
Vseh sob je 165 in če pogledamo nekoliko bolj natančno, je njihova številka sestava sledeča 84 sob tipa King Superior, 19 Twin Superior, 2 Accessible Room, 8 King Deluxe, 18 Twin Deluxe, 15 King Club, 4 Twin Club, 10 Junior Suite, 4 Executive Suite in ena Presidential Suite soba. Superior in Delux sobe se nahajajo med 2. in 15. nadstropjem, Club sobe in Junior suite zasedajo 16 in 17 nadstropje, Presidential suita pa je na 19. nadstropju.

V sobah je vse tisto, kar se pričakuje od hotela s petimi zvezdicami. Brezplačen Wi-Fi, TV s satelitskimi in kabelskimi programi ter VOD knjižnico, pripomočki za pripravo kave in čaja, klimatska naprava, telefon, minibar, kad, tuš in drobnarije v kopalnici, kot so šamponi, geli, losjoni … Zelo pomembna informacija je tudi, da je hotel Intercontinental Ljubljana pet friendly hotel, kar pomeni, da ga lahko obiščejo gosti s hišnimi ljubljenčki.

Seveda ima hotel tudi bazen, ta se nahaja v 18 nadstropju, poleg pa sta še spa in fitness center. Nadstropje višje je Club InterContinental, 20. nadstropje pa skriva B-Restaurant (bee) in B-Bar.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: