Reka ljubezni – začetek serije na POP TV bo 4.9.2017 ob 20.00; na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 20.00 | UPORABNA STRAN

Reka ljubezni – začetek serije na POP TV bo 4.9.2017 ob 20.00; na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 20.00

Premiera serije Reka ljubezni bo 4.9.2017 ob 20.00 na POP TV so danes sporočili iz Pro Plusa. Gre za novo slovensko romantično dramsko serijo, ki jo bo moč videti od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV.

 

 

Zgodba serije Reka ljubezni se odvija v dolenjski vasi Krka obdani z čudovito naravo. Kot se za majhno slovensko vas spodobi sosedje drug o drugem vedo prav vse. A vseeno so v ozadju skrivnosti, ki burijo domišljijo. Osrednja družina naše zgodbe je družina Slak, ki ima mizarsko delavnico, ki prehaja iz roda v rod. Del družine so babica Marija (Marijana Brecelj), ter vnuka Rok (Tadej Pišek) in Blaž (Voranc Boh). Rokova ljubljenka je Irena Rot (Lara Komar). Premožni družini Medved kraljuje oče Bojan (Branko Štrubej), ki se ukvarja samo s prodajo lesa. Bojanova žalostna žena je Sonja (Mojca Funkl).

Kako dolga bo 1. sezona?
Števila epizod 1. sezone serije Reka ljubezni pri Pro Plusu še niso razkrili, je pa že sedaj razvidno, da jih bo več kot jih obsega klasična letna sezona serije, ki se predvaja enkrat tedensko, ta namreč obsega med 24 in 27 epizod. Reka ljubezni bo namreč na sporedu 5x tedensko in bo to kvoto presegla že v petih tednih predvajanja.

Za tiste neučakane je spodaj še nekaj prvih minut prve epizode serije Reka ljubezni iz predpremiernega predvajanja v Kinu Bežigrad.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: