2. sezona oddaje Skečoholiki že na VOYO, vsak petek po ena nova epizoda

Skečoholiki so dobili 2. sezono, prvo epizodo si že lahko ogledate na SVoD storitvi VOYO, nove epizode pa bodo dodajali vsak petek. Glavni akterji oddaje so stand up komiki Jernej Celec, Sašo Stare, Gašper Bergant in Aleš Novak.

Lani so prvo sezono oddaje Skečoholiki predstavili oktobra, tako da jih letos dobivamo mesec dni prej. Tokratna vprašanja, ki se jih bodo Skečoholiki dotaknili bodo: Kako je, ko te policaj ustavi ob sedmih zjutraj na Štajerskem? Kako osvajati ženske v lokalih kot to počno največji »playerji«? Ali opraviti intervju za službo kar na stranišču? Kako iz življenjskih situacij posneti skeč na zabaven način in za to pobrati nagrade na mednarodnih tekmovanjih?

Še nekaj o standupovcih
Jernej Celec je po izobrazbi zdravnik, a je eden najbolj prepoznavnih komikov nove generacije. Kot pisec uvodnih monologov, skečev in šal je sodeloval pri oddaji Vid in Pero šov ter Na žaru z Ladom Bizovičarjem. Njegovi nastopi so polni obzervacijskega humorja, ki se ga loteva s svojim značilnim sarkastičnim stilom, polnim brutalne resnice in svojevrstnega pogleda na svet okoli sebe.

Sašo Stare je komik in improvizator, ki v dobri komediji uživa tako kot džanki v heroinu. Je voditelj, scenarist, kreativec, ni pa ravno športnik.

Gašper Bergant orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Obiskoval je Škofijsko gimnazijo, nekaj časa. Študiral arhitekturo, nekaj časa. Pred parimi leti je prišel do točke, ali gre k psihiatru ali se začne ukvarjat s komedijo, odločil se je za slednjo.

Aleš Novak je po izobrazbi kemijski inženir, ki je sedem let delal na inštitutu Jožef Stefan, vmes odprl podjetje za osebne poslovne prevoze in na koncu dodal še stand-up komedijo. Lahko bi rekli dokaj, da je šel po klasični poti komika.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: