Lidlova Lojtr’ca domačih 2018 – 50 novih izdelkov je že izbranih, na Lidlove police prihajajo v začetku leta 2018 | UPORABNA STRAN

Lidlova Lojtr’ca domačih 2018 – 50 novih izdelkov je že izbranih, na Lidlove police prihajajo v začetku leta 2018

Lidlova Lojtr’ca domačih se v začetku leta 2018 zopet vrača na police Lidlovih trgovin. Letos se je na razpis Lidlova Lojtr’ca domačih prijavilo več kot 200 izdelkov, žirija pa je izbrala 50 izdelkov, ki bodo prihodnje leto naprodaj v Lidlu.

 

 

Žirija, ki so jo sestavljali Tomaž Kavčič, Mojca Mavec in izvršni direktor nabave v Lidlu Slovenija Akos Szilagyi je pohvalila prijavljene izdelke na letošnji natečaj med katerimi je bilo največ prehranskih. Številni med njimi so ekološko pridelani, izredno pa so presenetile tudi kreativno dovršene embalaže. Projekt Lidlova Lojtr’ca domačih je Lidl Slovenija prvič predstavil lansko jesen in tako letos spomladi na svoje police postavil več kot 100 odličnih slovenskih izdelkov malih proizvajalcev.

Najprej akademija, nato Lidlove trgovske police
Izbrani dobavitelji bodo v drugi polovici novembra deležni posebne Akademije Lidlove Lojtr’ce domačih, na kateri bodo seznanjeni s posebnostmi umeščanja izdelka na Lidlove police, pridobili pa bodo tudi druga znanja, ki jim bodo prišla prav pri rasti in razvoju podjetja. Izdelki nove generacije Lidlove Lojtr’ce domačih bodo kupcem na voljo v začetku 2018.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: