Liga pravičnih (Justice League) v kino prijaha jutri, 16.11.2017, vstopnice so že v prodaji – tudi 3D tehniki | UPORABNA STRAN

Liga pravičnih (Justice League) v kino prijaha jutri, 16.11.2017, vstopnice so že v prodaji – tudi 3D tehniki

Film Liga pravičnih (Justice League) jutri, 16.11.2017 prihaja v slovenske kinematografe, tudi v 3D tehnologiji. Vstopnice za film, ki nosi ime skupine superjunakov iz stripov DC Comics, pa so že nekaj časa v prodaji.

Proračun 120 minut dolgega filma je 300 mio $ v njem pa igrajo Ben Affleck kot Batman, Henry Cavill kot Superman, Gal Gadot kot Čudežna ženska, Ezra Miller kot Flash, Jason Momoa kot Aquaman in Ray Fisher kot Kiborg. Režiser filma Liga pravičnih je Zack Snyder, senarista pa sta Chris Terrio in Joss Weedon.

Zgodba
Brucea Wayna, ki tokrat prvič dojame, da sam ne zmore rešiti sveta, po Supermanovem nesebičnem dejanju podžge na novo odkrita vera v človeštvo, zato svojo najnovejšo zaveznico, samozavestno in nezmotljivo Diano Prince, prosi za pomoč pri spopadu z najnovejšo grožnjo. A čeprav se v boj družno poda zasedba junakov, Batman, Čudežna ženska, Aquaman (pol človek, pol potomec prebivalcev Atlantide), Kiborg (pol človek, pol stroj) in Flash (najhitrejši človek na svetu), je morda že prepozno, da planet rešijo pred napadom katastrofalnih razsežnosti.

V Ligi pravičnih se nad Zemljo spravi najhujša zla sila, kar jih je kdaj bilo – starodavni sovražnik, ki preži na vsako najmanjšo ranljivost, ki jo je povzročila Supermanova smrt. Zgodba se nadaljuje nemalo potem, ko sta Bruce in Diana šla vsak svojo pot, in ju spet združi, čeprav sama morda ne vidita vedno iste poti, ki naj bi ju pripeljala do skupnega cilja.

Napovednik filma Liga pravičnih (Justice League)

Sorodni članki

1 komentar

  1. 2. dodatni sceni po odjavni špici.
    Nekaj novega za DC Comics in Zacka Snyderja
    http://aftercredits.com/2017/11/justice-league-2017/

Komentiraj

Anti-Spam: