Lov na Escobarjeve milijone (Finding Escobar’s Millions) nova serija na Discovery Channel – nedelja, 26.11.2017 ob 22.00 | UPORABNA STRAN

Lov na Escobarjeve milijone (Finding Escobar’s Millions) nova serija na Discovery Channel – nedelja, 26.11.2017 ob 22.00

Lov na Escobarjeve milijone (Finding Escobar’s Millions) je nova serija na programu Discovery Channel, ki so jo bomo v Sloveniji premierno lahko ogledali v nedeljo, 26.11.2017 ob 22.00. Nato pa bo serija na sporedu ob nedeljah ob 22.00 na Discovery Channel.

Serija Lov na Escobarjeve milijone (Finding Escobar’s Millions) se dotika zloglasnega mamilarskega kralja Pabla Escobarja, še bolj pa njegovega skritega denarja in zlata.

Precejšen delež svojega premoženja, ki naj bi bilo vredno več milijard dolarjev, je namreč zakopal na številnih mestih po Kolumbiji. Nekaj premoženja so po njegovi smrti našli, a domneva se, da je bila to le peščica in da je velik del denarja še vedno zakopan nekje v Kolumbiji in drugih državah Srednje Amerike.

Kolumbijska vlada je zdaj Discoveryju omogočila dostop na svoj teritorij, Doug Laux in Ben Smith, izkušena bivša agenta CIE, pa sta se podala na lov za domnevnim Escobarjevim denarjem. Oborožena z najnovejšo tehnologijo se podata na področja kjer naj bi Escobar skrival svoje premoženje, a kmalu ugotovita, da stvari ne bodo tekle tako gladko kot sta si zamislila.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: