KFC Slovenija – sedaj gre zares, KFC prihaja v Slovenijo, saj so začeli s promocijo / KFC Maribor

KFC Slovenija bo kot vse kaže res postal resničnost, saj je po septembrski objavi, da AmRest Holdings SE išče vodjo restavracije za KFC v Mariboru, sedaj sta sedaj zaživeli tudi strani Facebook in Instagram KFC Slovenija.

Bolj verjetno KFC Maribor kot KFC Ljubljana
O vstopu KFC-ja na slovenski trg se je govorilo že leta 2013, a iz odprtja restavracije v Ljubljani nato ni bilo nič. Pravzaprav so govorice o KFC Slovenija potihnile vse do avgusta 2017, ko je AmRest Holdings SE je na portalu mojedelo.com objavil oglas za vodjo restavracije KFC Maribor. Tako je precej večja verjetnost, da bodo prvo KFC restavracijo v Sloveniji odprli v Mariboru kot v Ljubljani.

Vprašanje pa je kje bi KFC Maribor lahko stal. Glede na to, da se v Mariboru trenutno ne gradi nakupovalnega centra, ta možnost odpade. Najboljša različica bi bila, da KFC dobi samostojno stavbo, ki bi omogočala tudi KFC Drive. Če se bodo odločili za to možnost, bo do KFC-ja v Mariboru preteklo še nekaj časa, saj bi tak objekt morali najprej zgraditi. Druga možnost pa je, da KFC Maribor zasede neko obstoječo lokacijo, kar skoraj zagotovo pomeni, da bi se morali odpovedati Drivu.

Ali bo KFC Slovenija svojo prvo poslovalnico dejansko odprl v Mariboru in v kakšni obliki bo, bomo morali počakati še nekaj časa, saj beseda kmalu na spletni strani KFC Slovenija ne razkriva ravno veliko.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: