Skaza se je na sejmu Ambiente v Frankfurtu predstavila z izdelkoma set za piknike Pick & Go ter nov kompostnik Bokashi Organko 2 | UPORABNA STRAN

Skaza se je na sejmu Ambiente v Frankfurtu predstavila z izdelkoma set za piknike Pick & Go ter nov kompostnik Bokashi Organko 2

Slovensko podjetje Skaza se je na največjem mednarodnem strokovnem sejmu izdelkov široke potrošnje na svetu, Ambiente v Frankfurtu predstavilo z njihovima zvezdama in sicer sta to set za piknike Pick & Go ter nov kompostnik Bokashi Organko 2.

 

 

Na sejmu Ambiente, ki je potekal med 9 in 13.2.2018, se je predstavilo 4.441 razstavljalcev iz 89-ih držav, predstavili so najnovejše produkte iz sveta notranje opreme, dizajna, vse za kuhinjo in jedilnico, malih gospodinjskih aparatov, daril, bižuterije … 81% razstavljalcev je prihajalo izven meja Nemčije, kar pomeni, da se na 308.000 m2 predstavljala podjetja iz celega sveta.

Skaza se je na sejmu Ambiente predstavlja petič. Kot letošnji zvezdi so si izbrali inovativni sestavljivi set za piknike Pick & Go, ki je posebej primeren za tiste, ki radi odidete v naravo in si tam pripravite piknik. Bokashi Organko 2 pa je nova generacija dobro poznanega kompostnika Organko. Organko 2 ima v primerjavi s prvo generacijo precej lepši dizajn in zato si ga bo marsikdo želel postaviti kar na kuhinjski pult.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: