T-2 kot prvi v Sloveniji napovedal uvedbo novih 4K STB komunikatorjev za IP televizijo v ultra visoki ločljivosti | UPORABNA STRAN

T-2 kot prvi v Sloveniji napovedal uvedbo novih 4K STB komunikatorjev za IP televizijo v ultra visoki ločljivosti

T-2 bo svojim uporabnikom kmalu ponudil nov Amino STB komunikator za IP televizijo, ki omogoča sliko v 4K (UHD) ločljivosti. T-2 je tako prvi slovenski ponudnik internetnih storitev, ki je napovedal uvedbo 4K komunikatorjev.

 

 

Izbrali so komunikator Amino najnovejše generacije
Kot so pri T-2 pojasnili za Uporabno stran so se odločili za komunikacijske naprave podjetja Amino Communications oz. bolj natančno gre za njihov najnovejši model serije Kamai 7 z najnovejšim naborom čipov Broadcom. Kot so zapisali pri Aminu ima STB Kamai 7 Android/Linux 4K UHD certifikat, podpira pa tudi High Dynamic Range (HDR). Z vgrajeno 4×4 802.11ac Wi-Fi povezavo Kamai 7 omogoča tudi multiscreen distribucijo videa.

T-2 gre v korak s trendi
Pri T-2 so dodali še, da so se za 4K komunikator z močnejšo strojno zasnovo odločili, ker jim bo s tem omogočeno sledenje trendom na področju televizijskih storitev v naslednjih nekaj letih. Pričakujejo, da bo T-2 televizija zaradi tega postala še veliko bolj zanimiva za njihove uporabnike, sama uporabniška izkušnja pa še boljša. Kar se tiče vsebin načrtujejo tako televizijske programe v 4K ločljivosti, kot tudi vsebine videa na zahtevo (VoD in SVoD).

Napoved T-2-ja bo zagotovo spodbudila tudi ostale igralce na sloveskem trgu, da se prebudijo in zamenjajo obstoječe STB komunikatorje z novejšimi, ki podpirajo tudi 4K ločljivost.

Sorodni članki

1 komentar

  1. Superca, že komaj čakam. Sem že na FB ju napisal, da želim biti prvi priklop, še bolje pa testni. Imam dva HD priklopa, tako, da bi eden bil na raspolago za test. Lepo pozdravljeni in tako naprej,

Komentiraj

Anti-Spam: