YouTube je možnost downloadanja in ogled videa brez povezave razširil na 125 držav, a Slovenije žal še vedno ni med njimi | UPORABNA STRAN

YouTube je možnost downloadanja in ogled videa brez povezave razširil na 125 držav, a Slovenije žal še vedno ni med njimi

YouTube že nekaj časa ponuja možnost ogled videov brez internetne povezave s pomočjo predhodnega downloadanja. A ta možnost je bila do sedaj na voljo le na nekaj trgih, sedaj so seznam razširili na 125 držav.

Slovenije žal ni poleg
Iz predhodnih 16 držav je seznam narastel za 109 držav, a predvsem gre tukaj za države iz manj razvitega sveta, ki imajo posledično tudi nekoliko slabšo internetno povezavo. Tako so med državami Guam, Ruanda, Samoa, Tongo, Zimbabve, Niger … Celoten seznam je tukaj.

Uporabniki, ki živijo v teh državah imajo dodano še četrto ikono, ki omogoča download videa. Kljub temu, da je rešitev primerno mišljena kot rešitev z razvijajoče se trge, pa bi marsikdaj bila koristna tudi v razvitih državah. Kdaj bo ta rešite na voljo tudi v drugih državah sveta še ni znano, je pa YouTube offline pravzaprav na voljo uporabnikom YouTube Red storitve, ki pa dodaja še 6 držav.

Vir.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: