Kino Bežigrad s prenovljeno spletno stranjo, ki omogoča spletno rezervacijo vstopnic | UPORABNA STRAN

Kino Bežigrad s prenovljeno spletno stranjo, ki omogoča spletno rezervacijo vstopnic

Kino Bežigrad ima od danes, 28.3.2018 prenovljeno spletno stran, katere ključna novost je najverjetneje spletna rezervacija vstopnic. Poleg preglednejšega in prijaznejšega izgleda, je novosti še kar nekaj.

Spletna stran Kina Bežigrad, ki je pred nekaj dnevi praznoval svoj 3. rojstni dan, je z današnjo prenovo dobila možnost spletne rezervacije vstopnic, do sedaj je bilo rezervacijo možno izvesti po telefonu ali osebno. Hkrati z uvedbo spletne rezervacije pa je možen tudi vpogled v zasedenost določene kino predstave.

Kako poteka spletna rezervacija?
Uporabnik na sporedu izbere željeni film, datum in uro. Nato je potrebno vnesti podatke in izbrati sedeže. Uporabnik potrdilo o rezervaciji vstopnic prejme po elektronski pošti. Vstopnice je potrebno, tako kot do sedaj, prevzeti vsaj pol ure pred predstavo, sicer se karte avtomatično vrnejo v prodajo. Ko pa gre za posebne dogodke, za katere je veliko zanimanje, pa je potrebno vstopnice dvigniti teden dni pred dogodkom. Da gre za takšno predstavo, je uporabnik obveščen v potrditvenem emailu.

V naslednji fazi pa prihaja tudi možnost spletnega nakupa vstopnic.

Med novosti sodi tudi Bežigrajski novičnik. Kino Bežigrad bo naročenim pošiljal posebne ugodnosti in o dogodkih, akcijah ter novostih, ki jih pripravljajo oz. ponujajo. Zavihek Kmalu na sporedu razkriva prihajajoče filme, tudi za več mesecev vnaprej. Ponudba hrane pa skriva celoten nabor hrane, ki je na voljo v Kinu Bežigrad, vključno z menuji, ponudbo na študentske bone ter kino paketi.

Kaj pa rojstni dan?
Vsi, ki si želijo rojstnodnevno zabavo v kinu, lahko naročilo sedaj oddajo prek spletnega obrazca. Izbrati je možno med štirimi različnimi kino paketi ter štirimi animacijskimi paketi.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: