Citypark s prenovljeno spletno stranjo prinaša interaktivni zemljevid trgovin, napredni koledar in responsive dizajn | UPORABNA STRAN

Citypark s prenovljeno spletno stranjo prinaša interaktivni zemljevid trgovin, napredni koledar in responsive dizajn

Spletna stran največjega nakupovalnega središča v Sloveniji je konec marca 2018 doživela prenovo. citypark.si je s tem posta uporabniku bolj prijazna spletna stran, saj so predvsem izboljšali samo preglednost.

Citypark, ki je letos praznoval 16. rojstni dan je dom za več kot 120 trgovin in prav temu delu so posvetili nekaj več pozornosti. Novost je nekoliko bolj interaktivni zemljevid celotnega nakupovalnega središča z možnostjo »filtriranja« po kategorijah. Akcije in popusti za posamezno trgovino so prav tako posebej izpostavljeni.

Navigacijske ikone na desnem robu, ki omogočajo hitri dostop do podatkov kot so: poslovni čas, dostop, bon Desetak, prijava na e-novice in koledar dogodkov, so vedno dostopne. Spletna stran se zaradi responsive dizajna prilagaja velikosti zaslona na različnih napravah. Angleška spletna stran je sedaj precej bogatejša z informacijami o Cityparku.

Dinamičen koledarček pa bo najverjetneje prišel prav vsem, ki obiščejo katerega izmed več kot 250-ih dogodkov, ki jih skozi leto pripravijo v Cityparku. Ali pa so zgolj radi obveščeni o posebnih odpiralnih časih npr. v sklopu Late Night Shopping dogodka.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. Mogoče bi bilo napak dodati povezave, kajne?

  2. uporabna stran

    Dodam, seveda. Očitno je nekam izginila, ker sem misli, da sem hiperlinkal spletno stran. Hvala.

Komentiraj

Anti-Spam: