FerFud BBQ Tour 2018 – tokrat z žar turnejo po Sloveniji (Hood Burger, Sorbara Steak House, Hillbilly`s Smoke House in Pop’s Place) | UPORABNA STRAN

FerFud BBQ Tour 2018 – tokrat z žar turnejo po Sloveniji (Hood Burger, Sorbara Steak House, Hillbilly`s Smoke House in Pop’s Place)

FerFud BBQ Tour 2018 bo nekoliko drugačen od predhodnih FerFudv, saj bodo tokrat na račun prišli ljubitelji žara, jedi pa bodo pripravljale že uveljavljavljeni žar mojstri. Dobrodelnost pa že tradicionalno ostaja, saj bo izkupiček od prodanih obrokov namenjen projektu Botrstvo v Sloveniji.

4 že znane žar restavracije
Jedi iz z sestavin kupljenih v Hofer trgovinah bodo v prihodnjih tednih pripravljali Hood Burger, Sorbara Steak House, Hillbilly`s Smoke House in Pop’s Place. Na turneji po Sloveniji se bo vsaka od restavracij predstavila s štirimi jedmi, hkrati pa bodo poskrbeli, da vegetarijanci ne bodo prikrajšani za okusne grižljaje.

Skupaj bodo torej pripravili 16 različnih jedi, ki jih bo možno kupiti na dva načina. Prvi je z objavo na socialnih omrežjih, drugi pa po fer ceni, ki je enaka ceni sestavin v trgovinah Hofer. Tej ceni pa obiskovalci lahko dodajo še znesek, ki bo namenjen v dobrodelne namene.

Prvi gre na pot Hood Burger
Prvih nekaj dni bosta v ospredju Til Pleterski in Klemen Ptičak, avtorja Hood Burgerja. Na voljo bodo Gyros N’Roses, Chick Pistols, Pork Floyd ter The Beefteles. Fer Fud se bo 25.4.2018 oglasil v Ljubljani, 26.4.2018 v Mariboru, 27.4.2018 v Izoli, 29.4.2018 pa se zopet vrača v Ljubljano. Več podrobnosti pa tukaj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: