Pick&Go set za piknike v letu 2018 dobiva nove elemente, saj so mu pri Skazi dodali pribor, posodo pa spremenili tako, da ima sedaj pokrov s tesnilom | UPORABNA STRAN

Pick&Go set za piknike v letu 2018 dobiva nove elemente, saj so mu pri Skazi dodali pribor, posodo pa spremenili tako, da ima sedaj pokrov s tesnilom

Pick&Go je eden izmed produktov lastne blagovne znamke slovenskega podjetja Plastika Skaza, ki je še posebej prilagojen za piknike, kamping, glamping in karavaning. Prvo generacijo seta Pick&Go so predstavili lani, a že takrat so napovedali, da gre za produkt, ki ga bodo z leti nadgrajevali. Sedaj pa so napovedali prvo nadgradnjo, ki maja 2018 prihaja na trgovske police.

 

 

Jedilni pribor in posoda s tesnilnim pokrovom
Pick&Go (2018) je 15 delni set narejen iz trpežne reciklirane plastike in ne vsebuje Bisfenola A (BPS) ali melamina. Set sestavljajo: cedilo, štirje krožniki, štirje kozarci, štirje kompleti jedilnega pribora (žlica, vilica, nož), stojalo za kozarce ter posoda s tesnilnim pokrovom. Pick&Go set je primeren za pranje v pomivalnem stroju, tako da je tudi njegovo vzdrževanje precej enostavno.

Za lažji transport pa se vse skupaj združi s prilagodljivim trakom. Prav zaradi tega lahko Pick&Go po željah povečate z dodatno posodo ali dvema. Hkrati pa prilagodljiv trak omogoča, da bodo pri Skazi v prihodnje ponudili še kakšno zanimivo nadgradnjo tega seta.

Cena in dostopnost?
Kot so pojasnili pri Skazi bo 15 delni set na voljo na njihovi spletni trgovini od 15.5.2018 dalje, njegova cena pa bo 69.90€. V mesecu maju bo Pick&Go set dostopen tudi v trgovinah DM, od junija pa na prodajnih mestih Petrola, Mercatorja in Tuša. Na voljo bodo tri barvne kombinacije in sicer modro-bež, vijolično-bež in zeleno-bež.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: