Jogurt Jogobella brez laktoze, Mega Monte XXL, Monte Snack in Zottarella Mini srčki je le nekaj zanimivih izdelkov iz Zotta | UPORABNA STRAN

Jogurt Jogobella brez laktoze, Mega Monte XXL, Monte Snack in Zottarella Mini srčki je le nekaj zanimivih izdelkov iz Zotta

Zott je nemško podjetje, ustanovljeno leta 1926, ki ga v Sloveniji najbolje poznamo po blagovnih znamkah Jogobella, Monte in Zottarella, pred kratkim pa se jim je pridružila še nova blagovna znamka za otroke, Milk Tiger. Marsikatera izmed teh znamk skriva tudi manj znane, a zato nič manj zanimive izdelke.

Osnovna linija jogurta Jogobella je najbolj poznana v 150 g pakiranju, nekoliko manj pa je poznano 400 g in 1 kg pakiranje, ki je zanimivo predvsem za družine. Osnovno linijo Jogobelle dopolnjujeta Jogobella Panna Cotta, ki jo je navdihnila Italija ter Jogobella American Limited Edition, ki so jo navdihnili ameriški okusi. Slednja je na voljo z okusom borovničevega muffina, češnjevega muffina, jabolčne pite in mandarinine sirne torte. Posebnost Jogobelle American so koščki biskvita.


Manj znan Jogobella produkt je zagotovo jogurt z zelo nizko vsebnostjo maščobe (0,1%) in brez dodanega sladkorja ter sladil, ki sliši na ime Jogobella 0 %. Pri Jogobelli 0 % 100 g jogurta vsebuje 5 g ogljikovih hidratov, od tega 4,5 g sladkorja, na voljo pa je v štirih okusih in sicer jagoda, gozdni sadeži, češnja in breskev z marakujo.

Podobno je z Jogobello brez laktoze (100 g vsebuje manj kot 0,1 g laktoze), ki je namenjena predvsem tistim z laktozno intoleranco. Jogobella brez laktoze je na voljo z okusom jagode, breskve, maline in češnje. Seveda pa, tako kot vse Jogobelle, vsebuje velike koščke sadja.

Za tiste, ki imajo v jogurtu radi kosmiče, sta na voljo Jogobella Müsli, ki ima kosmiče že vmešane v jogurt ter Jogobella Breakfast, ki ima kosmiče v ločenem lončku in jih kupec pred uživanjem lahko strese v jogurt. Prva je na voljo z okusom maline in ananasa, jagode in banane, grozdja in fig ter jabolka in hruške, druga pa z banano ali borovnico s hrustljavimi čokoladnimi kosmiči ter jagodo ali breskvijo s kosmiči.

Monte, ki ga sestavlja kombinacija mlečne kreme ter lešnikovo-čokoladne kreme, večina pozna v 4 x 55 gramskem pakiranju, tisti nekoliko bolj zagreti pa si privoščijo Monte Maxi (4 x 100 g) ali pa Monte v 150 gramski posodici. Vsi pravi ljubitelji Monteja pa bodo najverjetneje najbolj veseli dejstva, da obstaja še nekoliko večje pakiranje in sicer Mega Monte XXL, kjer se v lončku skriva 400 g deserta Monte.

Monte White (Monte White Fan Edition) je letošnja novost in je zanimiv predvsem za tiste, ki imajo radi beli del deserta Monte. Monte Snack in Monte Drink sta primerna za hitre prigrizke na poti, saj za uživanje ne potrebujeta žlice. Ima pa Monte še eno različico namenjeno prigrizkom, in sicer tisto z dvema predalčkoma, kjer se v enem skriva desert Monte, v drugem pa še dodatek. Tako so na voljo: Monte Cookies, Monte Choco-Flakes, Monte Waffle-Sticks in Monte Crunchy.

Zottarella in Milk Tiger sta precej novejši blagovni znamki. Zottarella predstavlja izdelke mozzarella, med katerimi so najverjetneje najbolj zanimivi Zottarella Mini srčki. Milk Tiger pa je linija namenjena otrokom. Tukaj so na voljo lončki s svežim sirom, bogatim z vitaminom D, kalcijem in proteini v kombinaciji jagodnega, bananinega in vanilijevega okusa ter vanilijevo-čokoladni puding. Še posebej pa so zanimivi sirni prigrizki s podobami različnih risanih junakov.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: