Xiaomi Mi Store trgovina na Dunaju (Shopping City Sud-SCS) je odprla svoja vrata | UPORABNA STRAN

Xiaomi Mi Store trgovina na Dunaju (Shopping City Sud-SCS) je odprla svoja vrata

Xiaomi Mi Store trgovina s produkti znamke Xiaomi je sedaj na voljo tudi v Avstriji, bolj natančno na Dunaju v nakupovalnem centru Shopping City Sud (SCS), kjer so 17.5.2018 slavnostno odprli trgovino. Takoj naslednji dan pa so v trgovini lahko svoj prvi nakup opravili najbolj zagnani kupci.

 

 

Xiaomi se od konca leta 2017 pospešeno širi po Evropi. Lani oktobra so trgovino odprli v Atenah, novembra pa v Španiji. Jutri, 22.5.2018 bo Mi Store dobil Pariz, Francija, konec meseca pa se Xiaomi trgovina odpira v Milanu, Italija. Xiaomi tako napoveduje veliko večjo zastopanost v Evropi, saj si želijo dvigniti tržni delež na področju pametnih mobilnih telefonov, pa tudi v drugih segmentih npr. pametnih zapestnicah.

Xiaomi Mi Store na Dunaju je velik 128 m2, nahaja pa se v pritličju največjega nakupovalnega centra na Dunaju. Najbolj enostaven dostop do trgovine je skozi vhod pri trgovini IKEA. Trgovino Mi Store je odprl Xiaomi v partnerstvu z uradnim distributerjem za Avstrijo, to je Venkom Technix GmbH. Ta pa je v lasti družbe Bjelić Co d.o.o. iz Osijeka, Hrvaška, ki ima distribucijsko pogodbo za regijo Adriatic ter Avstrijo.

V trgovini Xiaomi Mi Store na Dunaju so tako na voljo vsi Xiaomi proizvodi, ki se lahko prodajajo v Evropski uniji. Torej gre za celoten nabor najnovejših linij telefonov (npr. Mi Mix 2, Mi A1, Redmi 5 Plus, Redmi 5), hišnih dodatkov (čistilec vode, zraka, svetilke …), pa tudi prenosni računalniki, televizije in nenazadnje tudi električni skiro.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: