McDonald’s dostava – Ljubljana / Kje in kdaj dostavljajo, minimalno naročilo, cena, katere ugodnosti ne veljajo … | UPORABNA STRAN

McDonald’s dostava – Ljubljana / Kje in kdaj dostavljajo, minimalno naročilo, cena, katere ugodnosti ne veljajo …

McDonald’s dostava Ljubljana (McDelivery) bo zaživela v ponedeljek, 4.6.2018 ob 10.30. Storitev dostave bo za McDonald’s Slovenija vršil ponudnik dostave eHrana.si iz restavracije McDonald’s železniška postaja Ljubljana. Poleg območja dostave, ki je bilo objavljeno že v prejšnjem članku, pa vse veča ali manj zanimajo ostale podrobnosti glede McDonald’s dostave.

Kje in kdaj bo na voljo McDonald’s dostava v Ljubljani?
Ker je ena od zahtev McDonald’s Slovenija, da je dostavljen proizvod v skladu z zahtevanimi standardi svežine, se bo dostava vršila v oddaljenosti 2.5 km od restavracije McDonald’s železniška postaja Ljubljana. To okvirno pomeni oddaljenost okoli 10 minut s kolesom, saj bo eHrana dostavo izvajala z dostavno ekipo na kolesih. McDonald’s dostava Ljubljana bo tako na začetku na voljo v Centru, delu Šiške, Bežigrada, Viča in Most. Bolj natančno sliko dostave pa si lahko ogledate na sliki spodaj.

Klikni na sliko za povečavo.

Dostava bo možna od 10.30 do 20.00 od ponedeljka do petka. Večerna dostava in dostava ob sobotah ter nedeljah in praznikih žal odpade.

Cena in minimalno naročilo
Minimalni znesek naročila bo 10€. V sklopu McDonald’s dostave v Ljubljani ne bo na voljo celotna ponudba izdelkov iz McDonald’sa. Tako npr. ne bodo na voljo sladoledi in milk shaki. Cena izdelkov kupljenih na portalu ehrana.si se bo razlikovala od ponudbe in cen v restavracijah McDonald’s. Tako bo Big Mac npr. stal 2.60€, v restavracijah McDonald’s Slovenija pa stane 2.30€.

Posebne ugodnosti žal ne bodo veljale
Pri dejstvu, da akcijske ponudbe pri McDonald’s dostavi ne veljajo, bo najverjetneje največ negodovanja. Predvsem zaradi tega, ker ne bo možen nakup na študentske bone. Poleg tega pa ne veljajo tudi posebne ponudbe kot so: Duet, Super sreda, Dnevna ponudba, kuponi Prihranite, Darilni bon, VIP kupon in Joker kupon.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: