Fructal Classic Fruit & Veggie linija prinaša dva nova sadno-zelenjavna okusa z manj sladkorja in visokim sadnim deležem | UPORABNA STRAN

Fructal Classic Fruit & Veggie linija prinaša dva nova sadno-zelenjavna okusa z manj sladkorja in visokim sadnim deležem

Fructal Classic Fruit & Veggie je nov koncept v sklopu linije Fructal Classic, ki združuje različne okuse nektarjev in sadnih pijač. V sklopu Fruit & Veggie sta sedaj na voljo dva sokova in sicer sadje z rdečo peso ter sadje s korenčkom.

Linija Fructal Superior, ki združuje 100% sokove in nektarje, že pozna sadno-zelenjavni koncept z BIO surovinami, sedaj pa so v skladu z najnovejšimi trendi, ki spajajo mešanice okusov iz sadja in zelenjave, pri Fructalu tudi v sklopu znamke Fructal Classic uvedli ta nov koncept.

Okusa, ki sta trenutno na voljo v sklopu linije Classic Fruit & Veggie sta jagoda, banana, robidnica in rdeča pesa ter mango, jabolko, banana in korenček. Oba imata 30% manj sladkorja, kot ga imajo druge primerljive sadne pijače z visokim sadnim deležem.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: