V divjini z Bearom Gryllsom danes, 3.9.2018 premierno na programu Discovery Channel Slovenija | UPORABNA STRAN

V divjini z Bearom Gryllsom danes, 3.9.2018 premierno na programu Discovery Channel Slovenija

V divjini z Bearom Gryllsom (Running Wild with Bear Grylls) je nova serija na programu Discovery Channel Slovenija, ki bo svojo premierno epizodo doživela danes, 3.9.2018 ob 20.00. Danes ob 22.00 pa bo izjemoma na sporedu še ena epizoda s prav posebnim gostom. Bear bo namreč odpeljal Rogerja Federerja na tvegano pustolovščino v švicarske Alpe.

Znane osebnosti so navajene razkošnega in udobnega življenjskega stila ter razvajanja v hotelih s petimi zvezdicami. A tokrat bo malo drugače, saj se bodo z Bearom Gryllsom učili preživetja v naravi. V vsaki epizodi vzame Bear s seboj v divjino eno pogumno slavno osebnost, kjer preizkusi njihove amaterske sposobnosti v bitki preživetja. Med slavnimi osebami, ki jih bo Bear vzel na 48-urno življenjsko pustolovščino v divjino, kjer se soočijo z najglobljimi strahovi, so tudi Joseph Gordon-Levitt, Keri Russell in Don Cheadle. Nove epizode bodo na sporedu ob ponedeljkih ob 20.00.

V prvi epizodi, ki bo na sporedu ob 20.00 bo mojster preživetja Bear Grylls odpeljal igralca, scenarista in režiserja Josepha Gordona-Levitta na 48-urni pohod skozi neizprosno puščavo na severni kenijski planjavi.

Ob 22.00 pa sledi epizoda z Rogerjem Federerjem. Bear bo odpeljal enega najboljših športnikov vseh časov, na tvegano pustolovščino v švicarske Alpe kjer bo med drugim jedel surove ribje oči.

Video odlomek iz epizode

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: