Xiaomi Mi Mix 3 bo podpiral 5G omrežje, je s sliko potrdil Xiaomi, imel pa bo tudi fotoaparat na drsniku | UPORABNA STRAN

Xiaomi Mi Mix 3 bo podpiral 5G omrežje, je s sliko potrdil Xiaomi, imel pa bo tudi fotoaparat na drsniku

Xiaomi Mi Mix 3 bo kot vse kaže naslednji veliki skok za Xiaomi, saj bo glede na objavo Donovana Sunga iz Xiaomija, ta podpiral 5G omrežje.

Pred nekaj dnevi je Lin Bin, šef Xiaomija objavil prvo fotografijo telefona Xiaomi Mi Mix 3 iz katerega je razvidno, da bo sprednja stran namenjena samo zaslonu, sprednji fotoaparat pa bo na drsniku. V objavi je navedeno tudi, da naj bi Xiaomi načrtoval lansiranje telefona Mi Mix 3 za oktober 2018.

A tukaj se dobre novice ne končajo. Donovan Sung, direktor produktnega dela pri Xiaomiju in predstavnik za stike z javnostjo, je na svoje Twitter profilu objavil fotografijo telefona Mi Mix 3, ki prikazuje testiranje delovanja 5G omrežja na tem telefonu. Poleg pa je dopisal, da so pri Xiaomiju uspešno izvedli testiranje podatkovne povezave na Xiaomi telefonu, lansiranje pa načrtujejo za leto 2019.

Ali to pomeni, da bo Xiaomi Mi Mix 3 vseeno predstavljen v letu 2018, bomo še videli, saj obstaja kar nekaj možnih razlag, da je v eni objavi naveden oktober v drugi pa leto 2019. Najbolj preprosta je ta, da bo predstavitev oktobra, na trg pa bo telefon prišel prihodnje leto, druga možnost je, da bo Mi Mix 3 najprej predstavljen v LTE/4G različici, kasneje pa tudi s 5G podporo. Kakorkoli že, zagotovo bomo prav kmalu izvedeli kaj točno so mislili.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: