Xiaomi v Sloveniji v sklopu shop in shop trgovine v Telemachu Celje Center ponuja celoten nabor Xiaomi izdelkov | UPORABNA STRAN

Xiaomi v Sloveniji v sklopu shop in shop trgovine v Telemachu Celje Center ponuja celoten nabor Xiaomi izdelkov

Xiaomi ima v Sloveniji sedaj prvo shop in shop trgovino kjer kupcem ponujajo celoten nabor Xiaomi izdelkov. Trgovina se nahaja v sklopu novega prodajnega mesta Telemach Celje Center na Stanetovi ulici 7 v Celju.

Xiaomi je kitajsko podjetje ustanovljeno leta 2010 in trenutno zaseda 4. mesto med proizvajalci pametnih mobilnih telefonov. Med najnovejšimi telefoni, ki jih lahko kupite tudi v novi shop in shop trgovini so tako Xiaomi Mi 8, Mi A2, Mi A2 Lite, Mi Mix 2S, Redmi Note 5 in še čisto sveži Pocophone F1.

A telefoni niso vse kar sestavlja Xiaomi ponudbo. Dva izjemno popularna izdelka sta npr. pametna zapestnica Mi Band in električni skiro Mi Electric Scooter, ki sta vsak na svojem področju povzročila pravo malo revolucijo. Zelo zanimiv je tudi Xiaomi Mi Box, ki televizijo obogati z operacijskim sistemom Android.

V ponudbi pa so med drugim tudi Mi Robot Builder, Mi Router, ura Amazfit Bip, pametna osebna tehtnica Mi Smart Scale, Mi Portable Mouse, Mi Power Bank, Mi In-Ear Headphones in Mi Bluetooth Speaker.

Izdelkov, ki jih v Xiaomi shop in shop trgovini ni na zalogi in so v prodaji v Evropi, je možno naročiti. Dobavljeni pa so v roku tedna dni.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: