Coincasa prihaja v Slovenijo – NAMA v Ljubljani bo predvidoma od marca 2019 dom prve trgovine Coincasa v Sloveniji | UPORABNA STRAN

Coincasa prihaja v Slovenijo – NAMA v Ljubljani bo predvidoma od marca 2019 dom prve trgovine Coincasa v Sloveniji

Coincasa končno prihaja v Slovenijo, saj so v družbi Nama d. d. Ljubljana potrdili, da bodo v 4. nadstropju odprli prvo trgovino Coincasa v Sloveniji. Odprtje je načrtovano za marec 2019.

Coincasa je blagovna znamka skupine Coin (Gruppo Coin) namenjena hišni dekoraciji. Blagovna znamka Coincasa s sedežem v Benetkah že od leta 1962 proizvaja in sestavlja kolekcije, ki nato krojijo italijanski stil življenja. Ljubezen do tradicije in sodobne elegance je tisto, kar ustvarja izvirno mešanico in daje čar znamki Coincasa. Kolekcija Coincasa zajema zelo širok nabor izdelkov, saj so na voljo tako izdelki za kuhinjo in jedilnico, kot za kopalnico, spalnico in dnevno sobo.

Coincasa ima v Italiji in drugje po svetu 44 lastnih poslovalnic, 63 pa je franšiznih in prav franšizno dobivamo tudi v Sloveniji. Kot so za Uporabno stran pojasnili v družbi Nama d. d. Ljubljana, ki upravlja z veleblagovnico Nama, bodo oddelek oddali v najem franšizojemalcu, ki bo v Namo pripeljal blagovno znamko Coincasa. Coincasa bo tako samostojna enota znotraj Name, tako kot sta Baby Center ter živilska trgovina Spar.

Trgovina Coincasa bo locirana v 4. nadstropju Name, ki obsega dobrih 600 m2, Coincasa pa bo v sklopu koncepta shop-in-shop zasedala dobro polovico tega prostora. Nama je del Coincasa kolekcije že imela, in sicer je šlo za novoletni program, ki je bil v ponudbi v drugi polovici leta 2017 in je bil med kupci dobro sprejet. Celotne Coincasa ponudbe pa v Sloveniji še nismo imeli, zato je upravičena trditev, da bo to dejansko prva Coincasa trgovina v Sloveniji.

Nama, ki stoji na elitni lokaciji v centru Ljubljane, s prenovljenim konceptom in novimi blagovnimi znamkami bogati ponudbo mestnega središča. Poleg prej omenjenih trgovin Baby Center ter Spar partner NAMA, so prenovili tudi 1. in 3. nadstropje. V 1. nadstropju so na voljo vrhunske blagovne znamke ženske mode z novim oddelkom modne obutve priznane španske blagovne znamke Lodi. V 3. nadstropju pa so odprli največji oddelek ženskega perila v središču mesta, ki ponuja širok nabor blagovnih znamk v kratkem pa se jim bo pridružila še francoska blagovna znamka perila Etam.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: