Luke Cage je že druga Marvelova serija, ki jo je Netflix ukinil v oktobru in tako ne bo dočakala 3. sezone | UPORABNA STRAN

Luke Cage je že druga Marvelova serija, ki jo je Netflix ukinil v oktobru in tako ne bo dočakala 3. sezone

Luke Cage je druga Netflixova Marvel serija, ki je bila v oktobru ukinjena. Če je bil konec serije Iron Fast nekoliko predvidljiv, je dejstvo, da Luke Cage ne bo dočakal 3. sezone, precejšnje presenečenje.

Kot poroča Deadline, se je še pred kratkim 3. sezona serije Luke Cage zdela kot gotova, žal pa sta Marvel in Netflix v skupni izjavi povedala: »Unfortunately, Marvel’s Luke Cage will not return for a third season. Everyone at Marvel Television and Netflix is grateful to the dedicated showrunner, writers, cast and crew who brought Harlem’s Hero to life for the past two seasons, and to all the fans who have supported the series.« Težave naj bi bile predvsem v »kreativnih razlikah« in »rastoči napetosti« med Marvelom in Netflixom glede smeri v katero naj bi šla serija.

Cheo Hodari Coker, showrunner serije Luke Cage je v tvitu podal svoj odgovor o preklicu serije, Marvel in Netflix pa dodatnih podrobnosti nista podala.

Bo Luke Cage del Disneyjeve nove SVoD storitve?
Po poročanju portala Deadline Disney trenutno ne načrtuje 3. sezone serije Luke Cage na lastni SVoD storitvi, ki jo bo lansiral predvidoma prihodnje leto.

Netflix med Marvelovimi serijami trenutno ohranja zgolj še tri, in sicer so to Daredevil, Jessica Jones in The Punisher.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: