LP, Lena je nova slovenska serija za mlade, ki na VOYO prihaja 7.12.2018 | UPORABNA STRAN

LP, Lena je nova slovenska serija za mlade, ki na VOYO prihaja 7.12.2018

LP, Lena je nova slovenska serija, ki bo brez cenzure in z veliko dozo sarkazma odstrla tančice skrivnosti mlade generacije. Serija LP, Lena bo od 7.12.2018 na voljo na naročniški video storitvi VOYO.

Ustvarjalca nove serije Eva Tomazin in Žan Žveplan sta o prihajajoči seriji povedala: »S serijo sva želela predvsem zadostiti tipu humorja in načinu pripovedi, ki bi odseval izkušnjo odraščanja in osamosvajanja najine generacije. Ustvariti like, ki so neizprosno nepopolni, delajo napake in se ne bojijo svoje inherentne nadležnosti. Ustvariti svet, ki sva ga videla okoli sebe.«

Glavni lik serij je Alenka Prešern – Lena, ki jo igra Sara Dirnbek. Lena se na prelomu odraslosti sreča z absurdnimi pripetljaji študentskega življenja, obarvanimi z ljubezenskimi zvezami, prijateljskimi dogodivščinami in vstopom na odraslo in odgovorno pot. Poleg Sare Dirnbek so del igralske zasedbe še Miha Rodman, ki igra kultnega dostavljavca pic Duleta, Jan Bučar, ki igra vlogo fanta, ki bi ga vsaka mama želela za svojo hčerko, Ksenija Mišič je neprizanesljiva Lenina mama, Primož Petkovšek pa je v vlogi Boža. Pa tudi Zala Ana Štiglic, Jurica Marčec, Maša Grošelj, Miha Možina, Matija Vastl, Nejc Cijan Garlatti, Liza Marija Grašič, Tines Špik, Vesna Kuzmić, Benjamin Krnetić in Rok Kravanja.

VOYO nadaljuje s podporo slovenske produkcije
VOYO kot naročniški video na zahtevo (SVoD) ima največjo zbirko slovenskih filmov, ustvarjanjem lastne vsebine in odkupom pravic, pa podpira tudi aktualno slovensko produkcijo. Med VOYO originalno vsebino so na voljo V dvoje I, II, Truplo in Skečoholiki I, II, III, med ostalimi oddajami pa so Rojen v Jugi in Roasti. Pri VOYO obljubljajo, da bodo nadaljevali z vizijo, ki podpira in spodbuja slovensko produkcijo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: