Serija Podmornica (Das Boot) od 26.11.2018 ekskluzivno na programu Epic Drama Slovenija ob ponedeljkih ob 21.00 | UPORABNA STRAN

Serija Podmornica (Das Boot) od 26.11.2018 ekskluzivno na programu Epic Drama Slovenija ob ponedeljkih ob 21.00

Podmornica (Das Boot) je težko pričakovana serija, ki je nastala v koprodukciji podjetij Bavaria Fiction, Sky Deutschland ter Sonar Entertainment in predstavlja nadaljevanje serije Das Boot iz leta 1981.

Zgodba prejšnje serije se je končala decembra 1941, nova serija z osmimi epizodami in proračunom 32.8 mio $, pa se nadaljuje v letu 1942 in pripoveduje zgodbo o izbirah in preživetju ter raziskuje čustveno trpljenje med drugo svetovno vojno. Serijo si bomo v Sloveniji lahko ekskluzivno ogledali na programu Epic Drama Slovenija. Premiera bo na sporedu v ponedeljek, 26.11.2018 ob 21.00. Vsak ponedeljek bosta na sporedu dve epizodi, prva ob 21.00 in druga ob 22.00.

Snemanje serije je potekalo Münchnu (Nemčija), La Rochellu (Francija), Pragi (Češka) in na Malti. Igralsko zasedbo sestavljajo Vicky Krieps (Fantomska nit), Lizzy Caplan (Mojstri seksa) Tom Wlaschiha (Igra prestolov), Vincent Kartheiser (Oglaševalci), James D’Arcy (Agentka Carter), Thierry Frémont (Juste un regard) in Rick Okon (Tatort).

Zgodba serije Podmornica (Das Boot)
Serija sledi dvema zgodbama, ki potekata vzporedno, ena je na kopnem, druga na morju. Jeseni leta 1942 je v zasedeni Franciji podmornica U-612 nared za svojo krstno plovbo. V njej se v vse bolj neusmiljeno vojskovanje poda mlada posadka, ki jo vodi novi poveljnik Klaus Hoffmann. Štirideset mladeničev se odpravi na prvo nalogo, pri čemer se soočijo z utesnjenostjo življenja pod vodo. Njihove osebnosti so na preizkušnji ob vse večjih napetostih in skrhani zvestobi. Medtem v pristanišču v La Rochellu Simone Strasser izgublja tla pod nogami, ko se spusti v nevarno razmerje in prepovedano ljubezen. Razklana med zvestobo Nemčiji in odporniškim gibanjem začne dvomiti o vsem.

Napovednik

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: