Prenovljena trgovina Mercator na Gregorčičevi ulici v Ljubljani s širokim naborom pripravljenih izdelkov Minute za vse tiste, ki vas baše čas | UPORABNA STRAN

Prenovljena trgovina Mercator na Gregorčičevi ulici v Ljubljani s širokim naborom pripravljenih izdelkov Minute za vse tiste, ki vas baše čas

Trgovina Mercator na Gregorčičevi ulici 13 v Ljubljani je konec novembra 2018 vrata odprla v prenovljeni podobi in z novim konceptom. Zaradi bližine šol, fakultet in poslovnih prostorov so veliko pozornosti posvetili hitrim nakupom in tako ponudili širok nabor pripravljenih izdelkov blagovne znamke Minute.

200 m2 velika trgovina Mercator, ki zaposluje 12 ljudi poleg obstoječega Mercatorjevega asortimaja ponuja pripravljene hladne in tople jedi primerne za malico ali kosilo. Blagovna znamka Minute pri Mercatorju predstavlja zdravo in sveže pripravljeno hitro hrano. Tako je na voljo 30 različnih okusov sendvičev, zelenjavne in žitne solate, solate s hladnimi testeninami, sadno-zelenjavni prigrizki, sadne solate, smoothiji ter sladice. Minute za kavo pa ponujajo 6 različnih Barcaffé kav (espresso, macchiato, latte macchiato, espresso doppio, cappuccino ter caffe con latte).

S prenovo je trgovina Mercator na Gregorčičevi ulici pridobila tudi energetsko varčno LED osvetlitev. Kot ena prvih Mercatorjevih trgovin pa se lahko pohvali z dvema novostma. Prva je samopostrežna ponudba pekovskih izdelkov. Kupec si namreč sam izbere pekovske izdelke (npr. rogljičke, žemljo, kruh) in na tehtnici sam nalepi etiketo.

Druga novost pa je nova generacija samopostrežnih TIK TAK blagajn, ki so hitrejše in nudijo boljšo uporabniško izkušnjo. Mercator je z uvajanjem novih TIK TAK samopostrežnih blagajn pričel v oktobru 2018, pred trgovino na Gregorčičevi so novo generacijo samopostrežnih blagajn ponudili tudi v supermarketu v Grosuplju, Krškem in na Slovenčevi v Ljubljani.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: