NEO Smartbox by Telekom Slovenije / Kako obstoječi uporabnik zamenja obstoječ TV BOX komunikator za nov NEO Smartbox? | UPORABNA STRAN

NEO Smartbox by Telekom Slovenije / Kako obstoječi uporabnik zamenja obstoječ TV BOX komunikator za nov NEO Smartbox?

NEO Smartbox je nov komunikator Telekoma Slovenije, ki bo nadomestil Siol TV BOX (kasneje poimenovan zgolj TV BOX) komunikator. Gre torej za komunikator, ki bo nasledil komunikatorje Sagem in Netgem.

Telekom Slovenije oz. v začetnem obdobju še Siol, je svoj pohod pričel s komunikatorji Amino, nato so nadaljevali s komunikatorjema Sagem IAD81 HD in Sagem IAD85 HD. Novo zgodbo so leta 2010 začeli pisati z Netgem Netbox 8000 komunikatorjem, ki smo ga poznali kot Siol BOX. Leta 2011 so predstavili Siol BOX S (Netgem N5000), leta 2014 pa so šeNetgem N7700, ki je prav tako slišal na ime Siol BOX S in je še vedno množično v uporabi pri Telekomu Slovenije.

Kako do novega NEO Smartbox komunikatorja?
Telekom Slovenije bo nov NEO Smartbox komunikator ponujal od 13.12.2018 naprej. Novi naročniki ob sklenitvi fiksnega oz. konvergenčnega naročniškega razmerja NEO Smartbox prejmejo brezplačno. NEO Smartbox komunikator pa lahko dobijo tudi obstoječi uporabniki. Tisti, ki imajo najemni BOX (ne glede na paket) lahko le tega zamenjajo z NEO Smartboxom ob plačilu 29€.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] NEO Smartbox by Telekom Slovenije / Kako obstoječi uporabnik zamenja obstoječ TV BOX komunikator z… (0) NEO Smartbox je nov komunikator Telekoma Slovenije, ki bo nadomestil Siol TV BOX […]

Komentiraj

Anti-Spam: