Schneider Electric z neprestanim razvojem EcoStruxure platforme skrbi za podporo drznih zamisli digitalnega gospodarstva | UPORABNA STRAN

Schneider Electric z neprestanim razvojem EcoStruxure platforme skrbi za podporo drznih zamisli digitalnega gospodarstva

EcoStruxure je inovativna odprtokodna platforma družbe Schneider Electric, ki z veljavo interneta stvari (IoT) skrbi za interoperabilnost arhitekture in platform v domovih, poslovnih prostorih, podatkovnih centrih, infrastrukturi ter industriji.

 

 

Platforma EcoStruxure sloni na šestih stebrih (EcoStruxure Building, EcoStruxure IT, EcoStruxure Plant, EcoStruxure Power, EcoStruxure Grid in EcoStruxure Machine), ki omogočajo večjo vrednost z vidika varnosti, zanesljivosti, učinkovitosti, trajnosti in povezljivosti, ki jo nudijo na področju interneta stvari (IoT), mobilnosti, delovanja v oblaku, analitike in digitalne varnosti. Schneider Electric, ki je prisoten v več kot 100-ih državah po svetu, je EcoStruxure implementiral na več kot 480.000 lokacij.

Podpora drznim zamislim digitalnega gospodarstva
Za učinkovito podporo gospodarstva je potreben neprestan razvoj, zato Schneider Electric platformo EcoStruxure redno nadgrajuje. Zadnje novosti so predstavili na Summitu inovacij v Singapurju.

V sklopu EcoStruxure Power so predstavili naslednjo generacijo platforme in arhitekture za distribucijo električne energije, ki bo bistveno povečala možnosti upravljanja z energijo naših klientov z izboljšanjem operativne učinkovitosti in zanesljivosti. Najavljene so bile tudi nove uporabniške aplikacije (EcoStruxure Power Advisor), programsko opremo za celostno upravljanje (EcoStruxure Power Monitoring Expert 9.0 in Power Scada Operation 9.0) in povezane izdelke (Powerlogic ION9000 Meter in Easergy P3 Protection Relay).

V sklopu EcoStruxure Building, ki skrbi za maksimalno učinkovitost zgradb, večje udobje in produktivnost, so ponudili novo uporabniško aplikacijo (EcoStruxure Building Advisor), novo aplikacijo za celostni nadzor nad zgradbo (Ecostruxure Building Operation 2.0), hkrati pa so ponudili nove povezane krmilnike in senzorje (SmartX IP Controller MPx in SmartX Room senzorji).

Pri Ecostruxure Plant in Ecostruxure Machine so še izboljšali integracijo z internetom stvari (IoT). S programoma EcoStruxure Triconex in EcoStruxure Machine Advisor povečujejo dobičkonosnost in produktivnost proizvodnje ter odpirajo nove poslovne možnosti za graditelje obratov in naprav.

EcoStruxure Asset Advisor pa je nova različica Schneiderjeve aplikacije za storitve nadzora opreme, ki omogoča nujno potrebno prognostično storitev za kontinuiteto poslovanja v distribuciji električne energije in kritičnih postavk podatkovnega centra, ki so na voljo 24/7.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: